Sådan Flet celler i en Dreamweaver tabel

April 22

Det er en hurtig og nem proces at flette tabelceller sammen i Dreamweaver. Du ønsker måske at flette celler sammen, når du opretter tabellen overskrifter, eller hvis du blot ønsker at have en solid linje af oplysninger inden for dit bord. Følg nedenstående trin for at flette celler sammen i din Dreamweaver tabel.

Instruktioner

1 Start Dreamweaver og åbne et eksisterende dokument, der indeholder en tabel, du allerede har oprettet, der skal celler, der skal flettes sammen.

2 Marker de celler, du vil flette sammen til én celle. Du kan gøre dette ved at bruge musen til at klikke og trække over cellerne eller holde knappen CTRL, mens du klikker de celler, du ønsker at blive valgt.

3 Vælg menuen "Rediger", peg på "Tabel", og derefter klikke på "Flet celler". De celler, du valgte, vil nu blive slået sammen til én celle.

4 Brug Egenskaber paletten for at indstille celle egenskaber, du gerne vil have anvendt på dette nye fusionerede celle.

TIPS

  • Du kan indsætte en tabel i Dreamweaver ved at vælge menuen "Indsæt" og derefter klikke på "Table" for at åbne "Table" dialogboksen. Indstil tabel indstillinger, herunder antallet af rækker og kolonner, du ønsker, og klik på "OK" knappen for at indsætte dit nye bord.
  • Brug tastaturgenvejen af ​​CTRL + ALT + M til hurtigt at flette to eller flere celler sammen.
  • Du kan også flette celler sammen ved at klikke på "Flet celler" knappen nederst på Egenskaber paletten, når cellerne er valgt.
  • Du skal vælge flere celler i orden for dem at blive lagt sammen, og de skal være ved siden af ​​hinanden.

relaterede artikler