Sådan fjernes en Slettet pauseskærm fra en pauseskærm liste

December 25

Sådan fjernes en Slettet pauseskærm fra en pauseskærm liste


Screen-sparere er programmer designet til at forhindre, at afbrænding af billeder til en computer skærm. De fleste operativsystemer kommer præinstalleret med skærm-opsparere, og brugerne kan hente deres egne fra en lang række kilder. Mens programmerne ikke tager megen hukommelse, kan de ophobes over tid som brugernes interesser ændrer sig. De uønskede skærm-opsparere kan fjernes. Du kan fjerne en slettet screen-saver fra en screen-saver liste ved at følge et par skridt.

Instruktioner

1 Få adgang afsnittet "Programmer og funktioner". Klik på Windows "Start" knappen, og vælg "Kontrolpanel". Klik på linket "Programmer" i vinduet "Kontrolpanel" og vælg "Programmer og funktioner."

2 Find screen-saver på listen over programmer. Fremhæv screen-saver navn og klik på "Fjern". Klik på "OK" knappen, hvis systemet genererer en meddelelse, der spørger, om du er sikker på, du vil afinstallere screen-saver.

3 Genstart computeren. Fordi den slettede screen-saver måske ikke umiddelbart forsvinder fra skærmen-saver liste, vil en genstart af systemet foretage visse det er fjernet fra listen. Denne handling vil afslutte processen med at fjerne en slettet screen-saver fra en screen-saver listen.

TIPS

  • Bemærk venligst, at forudinstallerede Windows-screen-sparere ikke kan afinstalleres.