Sådan oprettes Online Forms for Free

November 18

De fleste erfarne web mastere vil fortælle dig, at når du opretter en hjemmeside skal du ikke liste din e-mailadresse på sitet. Det er fordi bots kan scanne dit websted, find din e-mailadresse, og sælge det til spammere og andre Internet afvigere. I stedet skal du oprette en online-formular, der gør det muligt for web besøgende til at komme ind i hans detaljer, såsom navn, e-mailadresse, og en kontakt besked. Den kontaktformularen er fantastisk at bruge, fordi det ikke udsætte din egen e-mail-adresse til potentielle spammere. Du kan oprette en gratis bruger en webformular service.

Instruktioner

Opbygning af Form

1 Opret en konto med en online skabelse formular service. Populære steder omfatter Response-o-Matic.com, Freedback.com, EmailMeForm.com, og MyContactForm.com. Indtast din e-mailadresse, et brugernavn og en adgangskode.

2 Log ind på din konto, og vælg "Opret Kontakt formular" eller lignende.

3 Indtast den webadresse, hvor du ønsker formularen skal vises (såsom kontakt siden, hjemmeside eller andet). Beslutte, om du ønsker en forudbestemt emne for at vise din e-mail, når nogen udfylder og indsender denne formular.

4 Beslut, hvis du ønsker en autoresponder skal sendes til web-bruger efter indsendelsen formularen. (Nogle tjenester kræver, at du til at betale for denne mulighed.)

5 Opret din formular. Tilføj de felter, du føler vil hjælpe dig med at indsamle alle nødvendige oplysninger for hver webbruger. Dette kunne omfatte noget, du gerne vil, selv et spørgsmål som "Har du lide sitet?" Vælg mellem forskellige formater, herunder en standard tekstboks, drop down boks, radio valgknapper, eller bokse, der kan kontrolleres og ukontrolleret. Bestem størrelsen og længden af ​​hver formularfeltet, og hvorvidt det vil være forpligtet til at indsende formularen.

6 Indtast en omdirigering side. Dette er den side, som den besøgende vil blive sendt til efter indsendelse af formularen.

7 Set fejlmeddelelser, der vil vise, hvis brugeren undlader at indtaste de nødvendige oplysninger. For eksempel, "Du har ikke udfylde e-mail. Venligst gå tilbage og prøv igen."

8 Ændre udseendet af din form, herunder farver og skriftstørrelser, hvis det er en mulighed med den gratis service. Indstil din indsende knappen for at læse "Send", "Go", "Giv mig besked" eller noget, du gerne vil (ikke tilgængelig med alle gratis tjenester).

9 Gennemfør gratis guiden skabelse formular. Kopier og indsæt forudsat kode til din hjemmeside HTML-editor. Vær forberedt på at have et link eller ad køre sammen med din form, som en betingelse for den gratis service.

TIPS

  • Tilmeld dig en web hosting service, der tilbyder gratis formular skaberen værktøjer som alternativ (se "Ressourcer" for et eksempel).

relaterede artikler