Sådan bruges en nøgle Generator i Windows XP

March 18

Sådan bruges en nøgle Generator i Windows XP


"keygens" eller "Key Generatorer," er programmer, der skaber randomiserede produktnøgler, serienumre og registrering koder for produkter. Disse filer er nyttige i tilfælde af en tabt produktnøgle til dit oprindelige software installation. Brug centrale generatorer i Windows XP er let og kræver kun keygen selv.

Instruktioner

Sådan bruges Key Generatorer i Windows XP

1 Sådan bruges en nøgle Generator i Windows XP

Brug din nøgle Generator til at installere programmer, som du ikke længere har den oprindelige produkt nøgler.

Åbn nøglen generator ansøgning om det program, du ønsker at installere ved at dobbeltklikke på filen. Du kan blive bedt om at indtaste et brugernavn for at være forbundet med din unikke nøgle; velkommen til at bruge netop dit fornavn, initialer eller et alias. Disse oplysninger er kun forpligtet til at generere nøglen og ikke lagres af nøglen generator selve programmet.

2 Klik på "Generate Key" i bunden af ​​nøglen generator vinduet og programmet vil skabe et unikt, randomiseret produkt nøgle eller serienummer til dit program. Du kan oprette lige så mange produktnøgler som du vil, men der er behov for kun én nøgle til installation.

3 Vælg produktnøglen genereret af Keygen programmet og højreklik de fremhævede tal og bogstaver. Vælg "Copy" og derefter "Indsæt" produktnøglen til din ønskede program installation menu. Du kan også skrive den produktnøgle, du opretter ned og kopiere det manuelt i installationsprogrammet vindue. Klik på "Næste" i installationsvinduet efter at skrive i din produktnøgle, bør programmet øjeblikkeligt bekræfte din produktnøgle og begynde at installere på din computer.

TIPS

  • Hvis det program, du ønsker at installere genkender ikke produktnøglen eller serienummer, du har oprettet med de vigtigste generatorer i Windows, skal du blot køre Keygen program igen og få en ny produktnøgle. Input den nye nøgle, og din installation bør anerkende det øjeblikkeligt og fortsætte med at installere. Altid dobbelttjekke, at du korrekt har kopieret produktnøglen breve og tal, og husk at være opmærksom på kapitalisering. ( "EFF2-fgT9-PvbM" er ikke det samme som "Eff2-FGt9-pVBm.")