Hvordan man laver en film på Habbo

September 30

Habbo er en social networking site designet som et online tilholdssted for teenagere. Sitet giver brugerne mulighed for at interagere med hinanden i en selvstændig virtuelle verden, kendt som Habbo Hotel. Brugere kan engagere sig i rollespil scenarier af de selv har skabt, og registrere deres samspil som en film. Habbo er især populær for at skabe hjemmelavede musikvideoer.

Instruktioner

1 Opret en Habbo konto ved at gå til Habbo.com og tilmelding til et navn og en adgangskode. Navnet kan være hvad du vil, uanset om det er en form for dit rigtige navn eller en opfindelse af eget valg. Du vil derefter være i stand til at skabe en Habbo avatar, der skal bruges til at interagere i Habbo Hotel.

2 Gør dig bekendt med Habbo-interface. Efter registrering og vælge et navn, skal du klikke på "Gå til Hotel View." Dette vil give din avatar at komme ind i Habbo Hotel. Herfra kan du navigere hotellet og skrive i chatten til at interagere med andre Habbo brugere. Habbo hotel omfatter en række forskellige værelser, hver med forskellige temaer og formål.

3 Download en skærm optagelse program, såsom Camtasia. Camtasia omfatter redigering funktionalitet, så du kan redigere de videoer, du opretter uden at påberåbe sig et yderligere redigering program som iMovie eller Windows Movie Maker. Camtasia er tilgængelig som en gratis prøveversion download for både Windows og Macintosh-operativsystemer.

4 Begynd optagelse med din skærm optagelse program. Den Camtasia er intuitiv, og bør være relativt enkel for nogen grundlæggende computer bruger. Softwaren vil optage enhver handling sker på din skærm. Når Camtasia optager, kan du gøre hvad du vil i Habbo, uanset om det er at interagere med andre Habbo brugere eller blot at flytte om hotellet. Klik på "File" og derefter "Gem" når du er færdig i Habbo. Du kan redigere din optagelse i Camtasia, tilføje musik og lydeffekter, og mere.

5 Upload din video til en video hosting site som YouTube. Din video skal være kortere end ti minutter, og bør ikke indeholde nogen ophavsretligt beskyttet materiale. YouTube accepterer en række forskellige videoformater, såsom MP4, AVI, og WMV. Vær sikker på at vælge en ordentlig filformat, når du gemmer din video i Camtasia.

TIPS

  • Prøv at have et tema til din video, og holde på skærmen handling hurtigt og flydende. Din Habbo video kan fortælle en narrativ historie, eller kunne simpelthen fremvise en dag i livet for en Habbo bruger.
  • Sørg for at læse Habbo servicevilkår før ind i Habbo verden. De har et par grundlæggende regler for medlem adfærd, generelt til formål at fremme brugerens høflighed.

relaterede artikler