Sådan Fix Ingen lyd Problem på Windows XP

September 22

I Windows XP, kan lydproblemer tilskrives defekte eller korrupte lyd drivere og problemer med digitale medieafspillere. Fælles lydproblemer er også forårsaget af forkert tilsluttede, eksterne højttalersystemer. Hvis du ikke kan høre lyd fra computerens højttalere eller hovedtelefoner, inspicere et eller flere af disse enheder gør det muligt at isolere årsagen til problemet og bruge den bedste metode til at genoprette lyd.

Instruktioner

XP Lydfejlfinding

1 Naviger til XP Lydfejlfinding side (se link i indtægter).

2 Klik på "Fix it" knappen og klik på "Kør nu" knappen for at starte Fixit guiden.

3 Følg guidede trin i guiden for at fastslå årsagen til lydproblemer. Den Fixit guiden leverer løsninger til at løse problemer automatisk.

Opdatering Sound Drivers

4 Klik på knappen Start, og klik på "Run". Skriv "dxdiag" (uden anførselstegn) i feltet Åbn, og tryk på "Enter" for at starte DirectX Diagnotisc Tool.

5 Klik på "Sound" fanen. Kig efter navnet på dit lydkort under Enhed og derefter lede efter afsnittet "Provider" under driver. Skriv ned navnet på lydkortet udbyder.

6 Naviger til lydkortet udbyderens hjemmeside og søge efter driveropdateringer fra afsnittet støtte. Når du finder den driveropdatering Følg webstedets anvisninger for at hente og installere det, fordi de skridt kan variere med forskellige udbydere.

7 Genstart computeren for at fuldføre opdateringen.

TIPS

  • Hvis du bruger en tredjeparts ekstern lydsystem, prøve at bruge en anden enhed som problemet kan være med lydsystem. Hvis du har brugt højttalere, hovedtelefoner til at hjælpe dig med at indsnævre problemet. Hvis ingen af ​​de enheder fungerer, problemet er med computeren. Hvis kun én enhed fungerer, den anden er mest sandsynligt defekt.
  • Hvis du bruger eksterne lyd højttalersystemer, kontrollere tilslutningerne. Der henvises til enhedens manual, hvis du ikke er sikker på, om det er korrekt tilsluttet.
  • Hvis du ikke kan høre lyd, når du bruger et bestemt medie software, opdatere programmet. Opdateringer reparere manglende eller beskadigede dele, der kan forårsage lydproblemer.
  • ATTEPT PÅ EGEN RISIKO.
  • Aldrig hente filer fra untrusted sites.

relaterede artikler