Yahoo Messenger går ned, når Deltagelse i et værelse med Windows 7

October 7

Yahoo Messenger går ned, når Deltagelse i et værelse med Windows 7


Når Yahoo! Messenger går ned, mens du forsøger at tilslutte et chatrum på Windows 7, kan det være resultatet af forældet software eller de forkerte indstillinger i din webbrowser. Tag et par fejlfindingstrin at løse situationen; Hvis du stadig ikke kan slutte Yahoo! Chat, kontakt Yahoo! til teknisk support.

opdateringer

Check efter tilgængelige programopdateringer. Åbn messenger program, åbne menuen "Hjælp" og klik på "Søg efter opdateringer". Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du klikke på "Install" for at downloade og installere den. Når opdateringen er færdig, forsøger at få adgang til et chatrum. Hvis det går ned igen, skal du genstarte computeren og forsøge at slutte et chatrum igen.

Browser konfiguration

Selvom du kan bruge enhver webbrowser med Yahoo! Messenger, anbefales det, at du bruger Internet Explorer til at forbedre funktionaliteten af ​​ansøgningen. Hvis ansøgningen går ned, når du forsøger at deltage i et rum, nulstille din Internet Explorer browser konfiguration. Åbn et browservindue, og klik på "Tools" i topmenuen. Klik på "Internet Properties" og derefter klikke på fanen "Avanceret". Klik på indstillingen for at nulstille dine personlige indstillinger og lukke browseren.

Fjern / Geninstaller

Afinstaller Yahoo! Messenger ansøgning, hvis det stadig går ned, når du tilmelder dig et chatrum. Klik på "Start", "Control Panel", "Programmer" og "Programmer og funktioner." Klik på "Fjern" i topmenuen efter valg budbringeren ansøgningen. Efter fjernelse færdig, få adgang til Yahoo! hjemmeside og downloade programmet igen. Når installationsguiden starter, skal du følge anvisningerne for at sætte det op. Forsøg på at deltage i et chatrum igen, når installationen er færdig.

Yderligere fejlfinding

Genstart din computer, kan også løse et problem med at deltage i en chat room gennem Yahoo! Messenger. Også kontrollere for Windows opdateringer til computeren ved at klikke på "Start" ind "Opdater" i søgefeltet og vælge "Windows-opdateringer" fra søgeresultaterne for at kontrollere, om de nyeste opdateringer. Installer alle tilgængelige opdateringer og genstart computeren, og relancere Yahoo! Messenger og forsøger at deltage i et chatrum.


relaterede artikler