Sådan Konverter MP3 Into en HTML-kode

October 7

Digitale musikfiler er populære tilføjelser til websider, især sociale netværkssider. Før musik kan streames online, skal den konverteres til et kompatibelt filformat. MP3 er den mest almindelige filtype for musik, på grund af sin lille kompression størrelse og cross platform tilgængelighed. Forskellige typer af MP3 konverter software eller CD rippers er tilgængelige online gratis. Når musikfiler er blevet konverteret med succes, kan MP3'er føjes til HTML-dokumenter eller web-baserede medieafspillere.

Instruktioner

1 Konverter musikfiler til MP3-format. Andre udvidelser såsom WMA eller CDA vil ikke indlæse til internettet effektivt.

2 Upload MP3s fra en lokal computer til internettet via en hjemmeside hosting-konto. De MP3'er skal læsses på nettet før optagelse i HTML-kode.

3 Når filen er indsendt til internettet, kopiere og indsætte URL-adresse. Den web-adresse til MP3-fil kan tilgås på to måder: på filen for at åbne den i et nyt browservindue derefter kopiere og indsætte den adresse, der vises i webbrowseren eller højreklik på den MP3-fil og vælg "Kopier genvej" fra undermenuen.

Adressen bør se noget som dette:

http://webhost.com/beatit.mp3

4 Åbn et nyt dokument i Notesblok eller en anden HTML-editor. Indsæt koden i dokumentet for reference.

5 Fastgør MP3 til et link, så brugerne nemt kan downloade det. For eksempel, skal du skrive følgende HTML-kode inden Notesblok:

<a href="Download"> http://webhost.com/beatit.mp3">Download denne sang </a>

6 For at teste forbindelsen, gemme Notesblok dokument som en HTML-side. Klik på "File" og derefter vælge "Gem som" fra undermenuen. I filnavnet skrive test.html. Under "Gem som type" klik "Alle filer". Gem side til skrivebordet.

7 Åbn HTML-siden på skrivebordet i Internet Explorer. Klik på MP3 linket. Hvis en download boks vises, og filen åbnes i en medieafspiller, HTML-koden er korrekt.

TIPS

  • Brug en medieafspiller til smukt nuværende MP3-filer på hjemmesider. De fleste gratis medieafspillere downloadet fra internettet kræver mellemliggende kendskab til HTML eller XML-kodning for korrekt installation.Google og Yahoo tilbyder gratis Flash MP3 medieafspillere, der kan tilpasses ved at tilpasse HTML kode.
  • Ifølge Steven Pemberton, redaktør for World Wide Web Consortium (W3C), på opdateringer html kodning standarder er strengere end tidligere. I modsætning til tidligere selvkorrigerende versioner af HTML, vil forkert HTML eller XML-kode ikke er korrekt vist på de fleste webbrowsere.

relaterede artikler