Hvordan man laver en Drop Down Box i MS Word

October 8

MS Word rullelisterne er almindeligt forekommende i undersøgelse formularer, kontrakter, ordresedler og andre dokumenter, der kræver brugerinput. Brugere vælge fra en forud fastlagt liste over rullefeltet muligheder. Rullefeltet muligheder kunne være tal, datoer, mængder, ja-og-ingen svar, registreringsnumre, størrelser eller farver. Forud for MS Word Drop-down box skabelse, design og udfyld formularen drop-down boks vil bebo. Når formularen er klar, producerer og befolker MS Drop-down boks tager lidt tid og kræfter.

Instruktioner

Opbygning af rullefeltet

1 Åbn et nyt tomt dokument ved at klikke på blankt stykke papir ikon på MS Word standardværktøjslinjen. Klik på "Vis", "Værktøjslinjer", "Forms". En flydende værktøjslinje titlen "Forms" vises. Hold værktøjslinjen åben. Klik om nødvendigt på i det grå område og trække værktøjslinjen til side.

2 Flyt musemarkøren hen over værktøjslinjens ikoner indtil Drop-Down Form Field vises.

3 Klik Form Field ikonet Drop-Down for at tilføje en tom drop-down boksen til dokumentet.

4 Dobbeltklik på det grå felt. En drop-down Form Field muligheder åbnes for at tilføje drop-down poster.

5 Skriv ordet "Practice" i drop-down emne feltet.

6 Klik på "Tilføj" for at flytte "Practice" til Varer i drop-down listen i højre vindue.

7 Skriv "trin" i drop-down element feltet og klik på "Tilføj" for at flytte trin til de Elementer i drop-down listen.

8 Type "For rullelister" i drop-down element feltet og klik på "Tilføj" for at placere den i de Elementer i drop-down listen. Klik på "OK". "Praksis" vises som det første ord i drop-down listen vindue.

9 Dobbeltklik på "Practice" at genåbne Drop-down Form Field Options vinduet og klik derefter på Flyt op pilen for at omarrangere ordstilling og show "trin" i kassen. Klik på "OK".

10 Klik på "Beskyt formular" (lås ikon på værktøjslinjen Formularer). En drop-down pilen til højre for "Trin" vises. Klik på pilen for at se alt i rullelisten. Klik på "Til rullelister" for at flytte det til førstepladsen i kassen.

11 Klik på "Beskyt formular" ikonet, der ligner en lås, for at beskytte drop-down boksen og gå videre til andre dele af formularen. For at vende tilbage til drop-down boksen og foretage redigeringer til listen, skal du klikke på ikonet "Beskyt formular" igen for at låse den op, og derefter dobbeltklikke på boksen tekst. Drop-Down Form Field Options Vinduet genåbner til redigering.

TIPS

  • Password beskytte hele dokumentet igennem "Funktioner", "Beskyt dokument."
  • Klik på ikonet "Beskyt formular" til at låse og låse op for rullelisten.
  • Fjern rullefeltet skygge ved at klikke på Form Field Skygge boks (single "a") ikonet på den flydende værktøjslinje.
  • Tilføj help-tekst til at gøre MS Word Drop-down box brugervenligt.
  • Afhængigt af versionen af ​​MS Word brugt, kunne nogle ikon og værktøjslinjen formulering variere.