Nemme måder at downloade musik Clips

March 23

Nemme måder at downloade musik Clips


Ikke meget længe siden, var det ganske simpelt at søge og downloade musikfiler fra internettet. Efter flere juridiske slag og restriktioner, har musik hjemmesider endelig havde at svare til musik ophavsret. Det betyder, at musik kun kan tilgås med tilladelse af intellektuel ejendomsret. Ikke desto mindre, er der stadig nogle måder at downloade musik klip lovligt. Nogle af disse metoder omfatter downloading fra P2P applikationer, musik hjemmesider, søgemaskiner, streaming hjemmesider eller sociale netværk websites.

P2P applikationer

Du kan downloade gratis musikklip ved at downloade og installere P2P program, f.eks Lime Wire, Frost Wire, og eMule (se Referencer). Disse applikationer er til rådighed gratis og let installeret på din pc. Når programmet er installeret, bare køre en søgning efter musik video / mp3 klip og dobbeltklik på den fil, du vil downloade.

Musik Websites

Du kan downloade gratis musikklip fra websites såsom Artist Direct, Opuzz eller Bee MP3 (se Resources). Disse hjemmesider har selektive musikklip rådighed til gratis download. For andre sange, bliver du nødt til at foretage en betaling til at købe dem. En anden mulighed er at tilslutte sig en betalt musik hjemmeside, såsom Napster og Rhapsody. Napster er pioner inden for digital musik og byder på masser af musik klip til download. Rhapsody giver dig mulighed for at downloade ubegrænset musikklip kun for $ 10 om måneden, fra 2010.

Søgemaskiner

Der er en række af søgemaskiner, som er specielt designet til at lede efter gratis downloades musikklip. Nogle af disse søgemaskiner inkluderer mp3raid.com, seeqpod.com, og mp3realm.com. Bare køre en søgning efter musik klip på nogen af ​​de søgemaskiner, og du vil få links til downloades klip i søgeresultaterne.

Streaming Websites

Du kan bruge websites såsom YouTube, My Space og MTV til at streame videoklip, som du vil downloade. Når videoen starter streaming, bare kopiere linket af videoen og indsæt den på en hjemmeside som Keep Vid, Gem Vid, og Hi Hent (se Resources). Disse hjemmesider giver dig mulighed for at downloade de klip på din computer.

Social Networking Websites

Social networking websites, såsom BearShare.com, giver brugerne mulighed for at downloade specifikke musikklip gratis (se Referencer). For at få adgang til alle tilgængelige musikklip, får en præmie medlemskab (betalt). Hjemmesiden har et stort bibliotek, som lader dig gennemgå musik efter genrer eller kunstnere.

Kunstnere Websites

Hvis du har en bestemt sang, som du vil hente, derefter besøge hjemmesiden for kunstneren, der har komponeret den. Normalt små klip af hver sang eller video kan downloades på disse websteder med en option på at købe hele sang / video.


relaterede artikler