Hvordan man laver en JPG fil fra et Word-dokument

September 3

Et Word-dokument kan omdannes til en JPG-fil ved at tage et skærmbillede af hver side i dokumentet. Både Windows og Macintosh-operativsystemer kommer med screenshot forsyningsvirksomheder, så dette kan gøres gratis. Windows hjælpeprogram gemmer automatisk screenshots i JPG-format. Macintosh nytte gemmer filerne i TIFF-format, men gratis viewer nytte Eksempel, der kommer med Macintosh-operativsystem kan nemt re-gemme en TIFF som en JPG for at fuldføre konverteringen for dig.

Instruktioner

1 Åbn det Word-dokument, du vil konvertere til JPG.

2 Hvordan man laver en JPG fil fra et Word-dokument

Åbn skærmbillede værktøj til dit operativsystem. I Windows, kaldes det "Snipping Tool" og kan findes i C: \ Windows \ System32. På Macintosh, kaldes det "Grab", og ligger i Programmer \ mappen Hjælpeprogrammer.

3 Klik på "Ny" i menuen (Snipping Værktøj) eller "Capture" menuen (Grab) og vælg "Window" som den type skærmbilledet, du gerne vil tage.

4 Klik Word-vinduet, du vil konvertere til JPG. Et nyt vindue vil poppe op på skærmen-shot program indeholder et billede af det vindue, du klikkede.

5 Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem". Windows-brugere vil nu have en JPG-fil. Macintosh-brugere skal gå til næste trin for at konvertere TIFF-filen gemt af Grab til en JPG-fil.

6 Afslut Grab og åbn "Preview" ansøgning.

7 Klik på menuen "Filer" og vælg "Åbn" og derefter finde den TIFF-fil, du lige har gemt, og åbne den.

8 Hvordan man laver en JPG fil fra et Word-dokument

Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem" og derefter vælge JPG som format fra drop-down menuen filtype. Klik på "Gem" for at oprette den JPG-fil.

9 Gentag ovenstående trin for hver side i Word-dokument, du vil konvertere til JPG.

TIPS

  • På Macintosh holde tasterne Shift + Kommando (Apple) 3 vil også tage et billede af skærmen. Det gemmer filen på skrivebordet som en PNG grafisk kaldet "Picture". Denne fil kan også konverteres til JPG med programmet Billedfremviser.