Hvordan du får vist skjulte Task Bar

June 18

Hvordan du får vist skjulte Task Bar


Computerbrugere har mulighed for enten at skjule eller vise proceslinjen placeret i bunden af ​​deres computer skærmen som de arbejder. En proceslinjen indeholder typisk "Start" menuen, "Quick Launch" bar, de "proceslinjen" knapper og "meddelelsesområdet." Det bruges til at starte programmer og overvåge kørende applikationer. Følg retningslinjerne for at unhide en skjult proceslinjen i vinduer.

Instruktioner

Windows 98

1 Klik på nederst på skærmen for at få vist den skjulte proceslinjen. Højreklik på en tom sektion på proceslinjen, og klik på Egenskaber fra genvejsmenuen. Den "Proceslinje Properties" vinduet vises.

2 Fjern markeringen af ​​"Auto Hide" afkrydsningsfelt placeret under fanen "Proceslinje Properties" ved at klikke med musen en gang. Klik på knappen "Anvend" for at afspejle de ændringer, du har foretaget.

3 Klik på "OK" for at lukke vinduet.

Windows XP / Vista / 7

4 Klik på nederst på skærmen for at få vist den skjulte proceslinjen. Højreklik på en tom sektion på proceslinjen, og klik derefter på "Egenskaber" fra pop-op-menuen. Den "Proceslinje og menuen Start Egenskaber" vinduet vil blive vist.

5 Fjern markeringen af ​​"Auto Hide" afkrydsningsfelt placeret under fanen "Proceslinje Properties" ved at klikke med musen en gang. Klik på "Anvend" for at afspejle ændringerne.

6 Klik på "OK" for at lukke vinduet.


relaterede artikler