Hvad er en Risograph Machine?

June 16

Hvad er en Risograph Machine?


Udskrivning og kopiering er væsentlige funktioner til hverdagen. Studerende, erhvervsfolk og hobbyfolk alle bruge denne teknologi. Dog kan udskrivning og kopiering bliver tidskrævende og dyrt, når der udskrives store mængder. Risograph maskiner er i stand til at udskrive hurtigt og effektivt.

Beskrivelse

En Risograph maskine er en multifunktions trykning enhed. Risograph maskiner er designet til at scanne, kopiere og udskrive store mængder ved høje hastigheder. De kan printe op til 120 sider i minuttet til en pris på omkring en halv cent per eksemplar. Dette gør udskrivning af store mængder fra en Risograph maskine betydeligt billigere end at udskrive fra en typisk inkjet eller laserprinter.

Behandle

For at lave kopier, er det originale dokument eller billede scannes ind i Risograph. Den Risograph opretter derefter en master ved afbrænding af billedet (i form af små pletter eller huller) i en termisk plade. Denne master wraps omkring en tromle, hvor blækket presses gennem brændte billede. Tromlen roterer med en hurtig hastighed, mens papirer løber gennem maskinen, forårsager det billede, der skal udskrives på hvert ark papir.

Anvendelser

Risograph maskiner anvendes typisk til store print og kopiering fra 20 til 5000 udskrifter. De kan bruges til at udskrive og kopiere formularer, etiketter, foldere, visitkort og nyhedsbreve. Risographs kan også være forbundet til et netværk for at udskrive direkte fra en computer.


relaterede artikler