Sådan importeres iPhoto billeder i PowerPoint

June 13

Selvom din iPhoto billeder mappe er direkte forbundet til programmet iPhoto, billeder gemt inden det er også tilgængelige til brug i andre programmer, herunder Microsoft PowerPoint. Hvordan du importerer et billede fra dit iPhoto-mappe i PowerPoint varierer lidt afhængigt af, om du vil bruge billedet som en del af dias indhold eller som dens baggrund.

Instruktioner

Import som Slide Content

1 Vælg det dias, hvorpå du vil importere iPhoto billede. Du kan vælge et dias ved at rulle gennem projektet slide-by-dias eller ved at klikke på det ønskede dias i Slide panelet til venstre på din skærm.

2 Klik på fanen "Indsæt" langs toppen af ​​PowerPoint-vinduet, og klik derefter på "Pictures" ikonet i Images gruppen for at starte dialogen Indsæt billede. Dialogen Indsæt billede bruges til at tilføje grafik, der er gemt på din computers harddisk.

3 Naviger til dit iPhoto-mappe, skal du klikke på billedet, du vil indsætte, og klik derefter på knappen "Indsæt" for at importere billedet til aktive dias. Se Tips afsnit, hvis du er usikker på hvor dit iPhoto-mappen er placeret.

Importer billede som Slide Baggrund

4 Højreklik et tomt sted på det dias, hvor du vil tilføje baggrundsbilledet. En pop-up-menuen vises.

5 Klik på "Formater baggrund" på pop-up-menuen for at starte dialogen Formater Baggrund.

6 Vælg "File" under Indsæt billede fra udgiftsområde, gå til din iPhoto-mappen og dobbeltklik på det billede, du vil bruge som baggrund.

TIPS

  • Hvis du er usikker på hvor dit iPhoto-mappen er placeret på din harddisk, starter iPhoto, højreklikke på et billede og klikke på enten "Show File" eller "Vis i Finder." Finder ansøgning vil åbne til din iPhoto mappen.
  • Når du har importeret billedet i dias, kan du flytte og ændre størrelsen. Klik og træk et billede for at flytte det til en anden placering. For at ændre størrelsen på billedet, skal du klikke på det for at markere det og derefter trække hjørnet dimensionering håndtagene til at ændre dets størrelse. Hjørne dimensionering håndtag er de små firkanter, der vises rundt om et billede, når det er valgt.
  • Udnyt dialogboksen Formater Baggrund at manipulere et billede, du har tilføjet som baggrund. Klik og træk "Åbenhed" skyderen til at justere gennemsigtigheden af ​​billedet. Klik på "Tile billede som tekstur" afkrydsningsfelt for at flise iPhoto billedet tværs baggrunden af ​​dias. Juster de fire forskudte felter for at finjustere placeringen af ​​baggrundsbilledet.
  • Oplysningerne i denne artikel refererer til Microsoft PowerPoint 2013. Det kan variere en smule, og betydeligt med andre versioner eller produkter.