Sådan Clear IE Adresse Bar Drop Down Søgninger

October 17

Internettet er fantastisk til at få mange ting gjort; men der er tidspunkter, at andre mennesker vil ønsker at bruge vores computere. Af hensyn til privatlivets fred, skal du rydde adresselinjen på din computer regelmæssigt efter hver brug.

Instruktioner

Sådan Clear IE Adresse Bar Drop Down Søgninger

1 Besøg menuen "Internetindstillinger". Du kan nå denne menu en af ​​to måder. Den første måde er at klikke på knappen "start" nederst til venstre på skærmen. Når du gør dette skal du klikke på "Control Panel". Når du er der du skal klikke på "Netværks- og internetforbindelser." Endelig skal du klikke på "Internetindstillinger" ikonet. Den anden måde at komme her er at åbne et vindue i Internet Explorer, og klik på menuen "værktøjer" øverst på siden. Dette vil frembringe en dråbe menu. Ved slutningen af ​​menuen vil du se "Internetindstillinger". Klik på det.

2 Klik på fanebladet "generelt", og se efter på knappen "Slet History"; dens placering vil afhænge af den version af Internet Explorer du bruger. Ældre versioner vil have den i bunden, mens nyere versioner vil have det mod midten af ​​kassen. Når du finder det, skal du klikke på "slet". Dette vil trække op et pop-up vindue spørger, hvad du vil slette. Klik på "slet alle". Dette vil trække op et andet vindue, der bekræfter sletningen. På dette vindue, skal du klikke på feltet "Slet også filer og indstillinger gemmes af tilføjelser" og derefter klikke på "Ja". Historien vil begynde at blive slettet med det samme.

3 Åbn "Internetindstillinger" pop-up vindue igen og klik på fanebladet "indhold." Find det afsnit, der siger "auto fuldføre" og klik på fanebladet "indstillinger". Klik på "OK" for at bekræfte sletning af auto komplet historie. Dette sikrer, at et websted eller en sætning, du har skrevet i for nylig ikke automatisk afsluttet næste gang, det er delvist har skrevet i.

4 Gå tilbage til "Internetindstillinger" pop-up vindue igen og klik på fanebladet "generelt". I afsnittet "browserdata" vil du se en knap der hedder "indstillinger". Klik på denne knap, da det vil vise dig midlertidige internetfiler og historie indstillinger; næste klik på knappen, der siger "Vis objekter." Filerne skal ryddes, men du bør kontrollere, om der er et websted eller en side tilbage, som du ikke ønsker, at andre skal se. Hvis det er tilfældet, skal du klikke på det for at fremhæve det, og klik derefter på fanen "fil" øverst på siden. Dette vil trække en menu; når menuen vises, skal du klikke på "slet" for at slette det fra de midlertidige internetfiler.

5 Luk alle Internet Explorer vinduer og åbne en ny. Når du klikker på rullemenuen på adresselinjen det skal være helt tom. Hvis du synes, at det ikke er, skal du gentage ovenstående procedure. Hvis du har en ældre computer kan du opleve, at du bliver nødt til at genstarte computeren for at ændringerne kan træde i kraft.


relaterede artikler