Hvordan at tilføje en ekstra skærm til en iMac

June 28

Hvordan at tilføje en ekstra skærm til en iMac


Hvis du bruger en masse tid med flere vinduer åbne på din iMac eller gøre en stor redigering, kan du finde, at en af ​​de bedste måder at øge din produktivitet er at blot tilføje en ekstra skærm. Den ekstra skærm ikke engang at være en Apple-skærm, derfor betydelig reduktion dine omkostninger. Din anden skærm kan bruges som en "spejl" (en skærm, der viser den samme skærm som computerens skærm), eller det kan bruges til at øge din plads på skærmen.

Instruktioner

Tilføjelse af en ekstra skærm

1 Mens alle de nyere modeller (post-2002) understøtter dual monitors, nogle af de ældre modeller ikke. Spørg din computer dokumentation for at finde ud af, om du kan tilføje en anden skærm.

2 Med din Mac slukket, skal du sætte den anden skærm i den relevante video slot.

3 Tænd din iMac og magt op den anden skærm. Det vil automatisk genkende skærmen.

4 Åbn "Systemindstillinger" og klik på "Skærm" ikonet. Du skal have to display præferencer viser op, side om side.

5 Klik på "arrangementet" knappen; dette vil give dig mulighed for at oprette dine to skærme. Drop-og-træk skærmene på skærmen for at afspejle den fysiske opsætning i dit område. På den måde, når du bevæger musen til venstre, vil det bevæge sig mod venstre skærm. Du kan også justere skærmopløsningen for hver skærm på dette tidspunkt.

6 Hvis du vil have dine skærme til "spejle" hinanden, skal du klikke på knappen "Mirror Displays" i "arrangementet" skærm.

7 Brug af "Indstillinger" funktionen i din Displays vinduet, kan du opsætte skærmopløsning for hver af de to skærme. Jo højere opløsning, jo mere stress du vil sætte på systemet. En lavere opløsning betyder et hurtigere system mens en højere opløsning giver mere skærmplads.

8 Luk alle vinduer, og dine skærme bør oprettes.

TIPS

  • "Mirror" skærme fungerer bedst for at vise præsentationer, mens "uafhængige" skærme er bedst brugt til redigering og grafik arbejde.
  • Når du bruger en adapter, skal du sørge for, at det er godkendt af Apple. Anvendelse af ikke-Apple understøttede produkter kan føre til en kassere for produktgarantien.

relaterede artikler