Sådan Hook S-video fra en pc til et tv

April 13

Sådan Hook S-video fra en pc til et tv


Tilslutning af computeren til et tv-apparat har en række fordele. Du kan udvide dit skrivebord på TV og bruge dem begge som en stor skærm. For videoredigering, kan du trække dine videoer på fjernsynet og se det, præcis som andre vil opleve det. Du kan også bruge det som en nøjagtig gentagelse af din skærm, så andre kan se, hvad du laver uden at være direkte bag dig. Opsætning af selve forbindelsen er en perfekt enkel proces, forudsat din pc videokort og fjernsynet både støtte S-Video ..

Instruktioner

1 Find S-Video output på bagsiden af ​​din computer. Dette er normalt forbundet til dit grafikkort. Det er en cirkulær plug med fem små ben inde (billedet ovenfor). Det er det eneste stik på bagsiden af ​​computeren, der matcher denne beskrivelse. De fleste nye computere har mindst én S-videoudgang. Hvis din computer ikke har en overhovedet, bliver du nødt til at købe og installere et nyt skærmkort, der gør.

2 Find S-Video-indgangen på bagsiden af ​​dit tv. Det ser identisk med output på bagsiden af ​​din computer. Det vil typisk være placeret på bagsiden af ​​et fjernsynsapparat. På nogle modeller kan du åbne et låg til at afsløre sæt forskellige ind- og udgange.

3 Sæt den ene ende af din S-Video-kablet i pc'en og den anden ende i fjernsynet. Vær meget forsigtig --the kabel kan kun gå på én måde. Match op benene og sørg for, at kablet er sikkert i begge enheder. Hvis du forsøger at tilslutte kablet i, og stifterne ikke line op du løber risikoen for at beskadige en. De er meget skrøbelige, og selv bøjning man gør hele (normalt dyre) kabel ubrugelig.

4 Vælg de korrekte indstillinger på begge enheder at gøre forbindelsen arbejde. På dit tv bliver du nødt til at slå det til alt efter hvilken Indtast kablet er sluttet til. Dette kan gøres ved at trykke på knappen INPUT på fjernbetjeningen. På din computer, gå ind i dine skærmindstillinger og vælg din computers svarer til "Display Flere skærme." Derfra kan du lege med lige hvad du ønsker skal vises på tv kontra hvad der er på almindelig computer skærm.