Sådan forbindelse til internettet Når browseren Vil ikke åbne

September 13

Sådan forbindelse til internettet Når browseren Vil ikke åbne


Når du forsøger at indlæse et program, kan intet være mere frustrerende end når det simpelthen ikke vil indlæse. Dette gælder for de fleste software, herunder internetbrowsere. Af en eller anden grund, synes dette at ske, når du desperat brug for at oprette forbindelse til internettet. Men der er et par tricks, du kan bruge til at rydde op eventuelle problemer du har og få browseren åben på din computer.

Instruktioner

1 Luk eventuelle programmer, du i øjeblikket har åbne på computeren. Th "e andre programmer kan holde internetbrowseren fra åbningen.

2 Hold "Control", "Alt" og "Slet" på samme tid. En Task Manager vindue vil indlæse med alle de nuværende programmer, der kører (hvis der kører Windows Vista, klik på "Start Task Manager"). Du kan finde internetbrowseren kører i baggrunden på computeren og en eller anden grund, vil ikke åbne igen. Hvis internetbrowseren er opført som kører, skal du vælge den og klikke på "Afslut job" knappen. Vent et øjeblik efter ikonet program, der skal fjernes fra listen over programmer. Prøv at starte internetbrowseren igen for at se, om det indlæses korrekt.

3 Prøv en anden internetbrowser. Hvis Internet Explorer ikke kører, så prøv at starte Firefox eller Safari. Sommetider andre browsere indlæse, når man ikke gør. Hvis du ikke har to browsere er det en god ide at hente en anden, når du kan genoprette forbindelsen til internettet.

4 Power computeren ned og give det et øjeblik at hvile. Efter et minut eller to magt for computeren igen.

5 Forsøg på at bruge andre computere på samme internetforbindelse. Hvis ingen af ​​computerne har succes logger på internettet, skal du kontakte din internetudbyder.


relaterede artikler