Sammenligning af High Speed ​​Dial Up internettet til DSL & Cable

March 28

Sammenligning af High Speed ​​Dial Up internettet til DSL & Cable


I løbet af de sidste 20 år, har DSL eller digital-subscriber line, og kabel high-speed internet kæmpet hinanden for at se, hvilken er den hurtigste. Der har aldrig været en tredje contender. Selv satellitforbindelser er dukket op i de seneste år, har de aldrig fået tæt på de hastigheder, der tilbydes af DSL eller kabel. I de senere år har kabel begyndt at trække frem, tilbyde højere megabyte pr sekund (Mbps) hastigheder, men DSL er forblevet noget statisk, holder på cirka 5 til 7 Mbps. Cable tilbyder 15 til 20 Mbps, hovedsagelig på grund af sin brug af fiberoptiske teknologi.

Bredbånd gennem årene

Internettet består af servere og computere kommunikerer med hinanden digitalt i et sprog kaldes TCP / IP. TCP / IP blev skabt af Steve Crocker i 1970'erne. Den fiberoptiske medium, gennem hurtigere processorer og CPU'er, har drønede op teknologien, som i sig selv forbliver relativt uændret.

I 1980'erne blev den opkaldsmodem indført. Reklamer stadig efterligne fax-lignende lyd modemer lavet, da de er forbundet til routere og servere på lokale Internet-udbydere. Disse modemer var den oprindelige DSL, selvom meget langsommere.

Det var først i 90'erne, at kabel-selskaber begyndte at tilbyde Internet. Telefonlinjer havde et forspring, men kabel teknologi fanget hurtigt.

Cable dag

I slutningen af ​​90'erne, kabel-selskaber begyndte at se potentialet i at tilbyde kabelforbindelser sammen tv-tjenester. Ikke alene var det praktisk, det var også en stor penge-maker, og stadig er. I dag kan kunderne se tv, få internet, og har telefon service i en regning.

Hvad der startede ud som en klar forbedring over en dial-up modem er blevet til hastigheder nå 20 Mbps. Ifølge NCTA.com (National Cable & Telecommunications Association), kabel-selskaber investeret en anslået $ 65 milliarder i 90'erne til at opgradere deres netværk. Investeringen pote. Downloads uhørt bare 10 år siden kan opnås på få sekunder, i dag.

DSL Mini-Historie

Dial-up modems er kommet en lang vej. Faktisk ser på en DSL-modem i dag, der er lidt lighed fra dens begyndelse. DSL også gjort enorme investeringer i slutningen af ​​90'erne og begyndelsen af ​​det 21. århundrede, at investere i ethernet-teknologi til at fremskynde sine linjer. Det problem DSL var ikke hastighed, det var afstand. DSL high-speed internet kræver "hubs", for kunderne at modtage hurtige forbindelser. Det er derfor, DSL ikke kan tilbyde højhastighedsadgang til så mange kunder som kabel gør. Kabel hastighed ikke misbillige på samme måde som DSL s.

Hvad DSL tilbydes kunderne var telefonen / Internet kombination. I 90'erne kunne folk stadig trækker i kanaler med et tag-antenne, bevirke, at behovet for en kabelforbindelse. For de mennesker, DSL givet mere mening. DSL kan ikke matche kabel hastighed i dag, men den hastighed, det giver, 5 til 7 Mbps, er hurtig nok til de fleste privatkunder.

High Speed ​​(bredbånd) Reality

Spørgsmål at overveje omfatte ting som routere, processorhastighed og peak Internet tid. Mange boliger bruger trådløs teknologi, hvilket betyder, DSL eller kabelmodem forbindelse til en trådløs router, som sender det signal, der opfanges af det trådløse kort (eller trådløs USB dongle) i computeren. Hvis den trådløse router er et par år gammel, kan det kun være i stand til at downloade med hastigheder på 11 Mbps. Hvis det var tilfældet, en kabelforbindelse på 20 Mbps, ville være spild af penge.

En ældre computer vil stadig drage fordel af en hurtig forbindelse, men stadig ville ophæve nogle af den hastighed, givet af en hurtig forbindelse. Som computerteknologi fortsætter med at få mindre, hurtigere og billigere, at have den rigtige hardware er vigtigt at få mest ud af en hurtig forbindelse, og med de mange forskellige hardware stadig bruges af "gennemsnitlige" husholdninger, virkeligheden af ​​den differentierede hastighed mellem DSL og kabel er slighter end tallene viser.

Bundlinjen

Den nederste linje er, at kablet er en hurtigere forbindelse, men at gøre bedst brug af denne hastighed, skal du have moderne hardware, startende fra modemmet og slutter med selve computeren. Ellers vil de fleste privatkunder ikke rigtig være i stand til at se forskel på de to.

Tyve Mbps er absolut hurtigere end 7 Mbps, men normal web-surfing vil ikke vise det. Selv ser streaming video vil ikke. Download af store filer regelmæssigt vil.