Sådan oprettes en Facebook-side for en anden til at Administrer

September 8

Du opretter Facebook "Sider" for at fremme din egen virksomhed eller kreative projekter, almindelige årsager eller interesser eller tjene andre ikke-personlige formål, at din egen Facebook-profil ikke opfylder. I modsætning til din Facebook-profil, som kun du har adgang, er det muligt at udpege "Fans" af dine Facebook-sider som admins, hvilket giver dem mulighed for at styre den side, ligesom du gør.

Instruktioner

1 Log ind på Facebook og rul ned til bunden af ​​de vigtigste "News Feed" side. Klik på "Opret en side." Klik på en kategori for din side - "Local Business" og "Cause" er to eksempler - og input anmodet om yderligere oplysninger. Sæt kryds i boksen indikerer du er enig med Facebooks "Servicevilkår" og derefter klikke på "Get Started".

2 Klik på "Foreslå til venner" knappen i øverste højre hjørne på din side, og derefter indtaste navnet på den person, du ønsker at gøre en side administrator. Klik på knappen "Send Inviter".

3 Vend tilbage til din Facebook-side, når "News Feed" fortæller dig, at dit ønskede ven har "Liked" din side. Klik derefter på "Folk Like This" og klik på "Make Admin" knappen ved siden af ​​den ven, du vil tillade at styre siden.