Sådan kopieres data til en cd rw

March 29

Sikkerhedskopiering af filer på en CD-RW (Compact Disc-genskrivbar) er en meget god idé, som man aldrig kan vide med sikkerhed, når computeren kan holde op med at arbejde, eller du måske nødt til at kopiere filer til en ven eller et familiemedlem. CD-RW er især nyttige, fordi du kan skrive til disken flere gange, som du ikke kan gøre med en almindelig CD. Kopiering af filer til en CD-RW er meget let, og det tager kun et par minutter af din tid.

Instruktioner

1 Indsæt din cd-rw i cd-brænder. Hvis du modtager en pop-up, der spørger, hvad du vil gøre med cd'en, skal du klikke på "Annuller".

2 Kopier alle filer, du har brug, der allerede er gemt på CD-RW til din computers harddisk.

3 Dobbeltklik på "Denne computer" og derefter højreklikke på cd-drevet og vælg "Slet denne CD-RW."

4 Vælg de filer, du vil kopiere til CD-RW ved at klikke på dem. Du kan vælge flere filer, holde ctrl-tasten nede, mens du vælger filerne.

5 Højreklik på filerne og vælg "Send til". En liste vil poppe op. Vælg cd-drevet. Dobbeltklik på cd-rom-drev i "Denne computer".

6 Klik på "Skriv disse filer til cd." Vent mens CD brænder kopierer filerne til CD-RW. Du vil modtage en færdiggørelse pop-up.

7 Klik på "Udfør". Din CD-RW vil automatisk poppe ud af cd-brænder.

TIPS

  • Sørg for at du er klar over lagerkapacitet på din CD-RW. Forsøg ikke at kopiere flere oplysninger til CD-RW, end det vil holde, eller du vil få en fejlmeddelelse. De fleste standard CD'er rumme op til 650 megabyte. Høje cd'er kapacitet indeholde op til 700 megabyte.

relaterede artikler