Hvordan man laver et dokument "Skrivebeskyttet" i Microsoft Word 2007

February 2

Hvordan man laver et dokument "Skrivebeskyttet" i Microsoft Word 2007


I Word 2007, kan du gemme et dokument som en skrivebeskyttet fil eller bruge Begræns formatering og redigering funktion til at tilføje indstillingerne. Når du åbner en fil (gemt som en læse- kun fil), Word viser "(skrivebeskyttet)" med filnavnet øverst på din side. Du kan ikke gemme skrivebeskyttet fil, medmindre den er gemt som et andet dokument. Når du bruger Begræns formatering og redigering værktøj, dokumentet åbner normalt, men du kan ikke foretage ændringer til det. En adgangskode forhindrer brugere i at ændre dine indstillinger.

Instruktioner

Gem som Skrivebeskyttet

1 Åbn dokumentet i Microsoft Word 2007.

2 Vælg Office-knappen, og vælg "Gem som".

3 Klik på knappen "Indstillinger" nederst, venstre hjørne af "Gem som" dialogboks. Vælg derefter "Generelle indstillinger".

4 Indtast en adgangskode i "Adgangskode til redigering" tekstfeltet. Så markering "Skrivebeskyttet anbefales" og klik på "OK". Bekræft adgangskode for at ændre dokumentet og klik på "OK".

5 Indtast et filnavn og klik på "Gem".

Læs Kun Med Begræns formatering og redigering

6 Åbn dokumentet i Microsoft Word 2007.

7 Vælg "Review" fanen fra båndet. Klik derefter på "Beskyt dokument" og "Begræns formatering og redigering" fra "Protect" gruppe.

8 Gå til "Begræns formatering og redigering" opgaveruden.

9 Lav en markering af "Begræns formatering til et udvalg af stilarter."

10 Lav en markering af "Redigering restriktioner" under det andet afsnit, og derefter vælge "Ingen ændringer (Læs kun)" fra drop-down menuen.

11 Klik på "Ja, start Fuldbyrdelse Protection" knappen for at åbne "Start Fuldbyrdelse Protection" dialogboksen.

12 Skriv og indtaste en adgangskode under "Password". At skabe skrivebeskyttet fil uden password beskyttelse, lade password tekstfelter tom. Klik derefter på "OK".

13 Klik på knappen "Gem" i værktøjslinjen Hurtig adgang for at bevare de skrivebeskyttede indstillinger.


relaterede artikler