Sådan Konverter en Blu-ray til H.264

May 31

Blu-ray er et high-definition-kodning format til videodiske. Enhver digital video, der er skrevet på en Blu-ray disc er gemt i m2ts filformat. Da m2ts filer indeholder en MPEG-2 video-codec, skal brugerne omkode medier, hvis de ønsker det at have en H.264-video-codec. Denne proces kan udføres ved hjælp af video konvertering software. Men da m2ts format, der ikke er designet til en H.264 video-codec, skal brugerne programmere en kompatibel output format såsom MOV, MP4, MKV eller AVI.

Instruktioner

1 Download og installer video konvertering software. Vælg et program, der er kompatibelt med dit operativsystem.

2 Start video konvertering software. Klik kommandoen add-filen og søge efter den m2ts input filen i filvalgsvinduet. Vælg elementet, og klik på knappen "Åbn" for at indlæse medierne i applikationen.

3 Program output format til den kodede video, vælge mellem de MOV, MP4, MKV og AVI muligheder. Vælg "Avancerede indstillinger", og programmet H.264 som video codec til output filen.

4 Klik på kommandoen "Convert". En bekræftelsesmeddelelse vises, når H.264-kodet output-fil bliver tilgængelig. Ansøgningen vil liste mediernes opbevaringssted.

TIPS

  • MPEG Streamclip, Oxelon Media Converter og iWisoft Free Video Converter er alle eksempler på freeware, der kan konvertere en m2ts fil i en H.264 indkodet-video. Mens MPEG Streamclip distribueres i Mac og PC-versioner, Media Converter og iWisoft Free Video Converter er kun kompatible med Windows.