Sådan downloader fra Comcast DVR til Mac

March 18

Du kan hente optagelser fra din Comcast DVR til din computer ved hjælp af en video capture-adapter. Video capture-adaptere tilsluttes til USB-porten på din Mac og omdanne outputtet fra DVR til et format kompatibelt med din Mac software. De adaptere omfatter capture software til at hjælpe dig med at downloade video og lyd til din harddisk. Selv om hver adapter er forskellige, de fungerer på en lignende måde.

Instruktioner

1 Sæt den ene ende af de sammensatte kabler ind i Video + Audio OUT porte på Comcast DVR.

2 Sæt den anden ende af kablerne i matchende porte på video capture-adapter. For eksempel tilslutte det gule ende af kablet til den gule port på adapteren.

3 Sæt USB-adapteren i en ledig USB-port på siden af ​​din Mac. Klik på "Finder" ikonet og klik på capture software der følger med adapteren.

4 Tænd for Comcast DVR og tryk på "DVR" knappen på fjernbetjeningen. Vælg en optagelse, du vil hente til din Mac og trykke på "Enter".

5 Klik på knappen "Record" i capture software. Fremhæv "Play" option på DVR og tryk på "Enter" for at begynde at downloade optagelsen til din Mac. Klik på knappen "Stop" i softwaren for at afslutte download-processen.