Hvordan laver skrifttyper større på Photoshop CS4

April 7

Hvis et billede siger mere end tusind ord, kan billeder med ord finde deres værdi stiger endnu mere. Tilføjelse ord til et billede kan være nyttigt, når du ønsker at placere en copyright vandmærke på dit arbejde for at beskytte det, billedtekst et billede eller tilføje et logo. Kombiner grafik og ord ved at bruge en grafik software som Adobe Photoshop CS4, hvor du er i stand til at drage fordel af Photoshops skrifttyper, der er forskellige stilarter bogstaver. I et par klik, øge størrelsen af ​​skrifttyper i dine billeder og få dit budskab igennem.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop CS4, klik på fanen "File" og klik på "Åbn". Gå til den fil med de skrifttyper til at gøre større. Kig efter en filtype med PSD, hvilket betyder, at det er en Photoshop-fil, den eneste form med redigerbare skrifttyper. Grafik filer, såsom .JPG eller .GIF, ikke har redigerbare tekstlag, så du vil ikke være i stand til at ændre skriftstørrelsen i disse billeder. Dobbeltklik på PSD-filen for at redigere og billedet åbner på skærmen.

2 Klik på menuen "Window" og vælg "Lag" for at åbne "Lag" paletten; det kan allerede være åben i højre side af skærmen. Bemærk du har flere lag; det nederste lag kan titlen "Baggrund", hvis du ikke har ændret det og har en mini kopi af dit foto. Der er også tekstlag, symboliseret ved ord lag og en hvid firkant med et "T" i venstre side af hvert lag.

3 Dobbeltklik på en af ​​de "T" ikoner på et tekstlag. Ordene i teksten på billedet bliver fremhævet, og teksten værktøjslinjen vises øverst på skærmen.

4 Træk ned menuen skriftstørrelse, og vælg en ny tekst størrelse. Mens den maksimale størrelse, der vises på menuen er 72, du er i stand til at øge tekststørrelsen større ved blot at skrive i et nummer i boksen til venstre for rullemenuen, såsom "100." Den største størrelse du kan stige til er 1296, men det er usandsynligt, medmindre dit billede er meget store.

5 Dobbeltklik på "T" på en anden tekst lag og gentag processen til at gøre denne tekst større. Gentag, indtil du har øget hele teksten som ønsket.

6 Klik på fanebladet "Filer", klik på "Gem som" og gem filen eller omdøbe den og gemme den til at opbevare de originale skrifttyper, så du kan få adgang til dem i fremtiden.


relaterede artikler