Sådan Transfer Excel Data til MySQL

November 7

Sådan Transfer Excel Data til MySQL


Microsoft Excel bruges til indtastning af data i en masse steder, og flytte data fra Excel til en MySQL tabel (hvor en database-server kan lægge information ud på nettet eller gøre dem tilgængelige for andre programmer) er en almindelig dataoverførsel opgave. Heldigvis er det ligetil.

Instruktioner

1 Åbn Excel-fil med de data, du vil overføre til MySQL.

2 Sørg for, at de data, overskrifter og kolonner er de rigtige steder for at svare med felterne i MySQL tabel, du har til hensigt at udfylde.

3 Klik på "Office" -knappen i Excel 2007, eller klik på "Filer" menupunktet i Excel 2003 eller tidligere.

4 Vælg "Gem som".

5 Vælg "semikolonsepareret" for filformatet, og gem filen i en mappe, som din MySQL-server har adgang til.

6 Log ind på din MySQL-serveren, og starte MySQL adgang panel. Implementeringer er forskellige og konfigurationsværdier variere fra server til server; hvis du ikke ved, hvordan at lancere MySQL værktøjer på din server, rådføre sig med din server administrator.

7 Skriv følgende kommandoer i MySQL, uden anførselstegn. Sørg for at udskifte "Filnavn" med navnet på din faktiske fil. Hit "Return" -tasten efter hver kommando:

"Load data lokal infile 'filnavn.csv' i tabellen tblFilename"

"felter afsluttet med", ""

"Omgivet af" "" "

"linjer afsluttet med '\ n'"

TIPS

  • Der er flere frit tilgængelige scripts, der kan importere CSV-filer til MySQL; nogle kan endda importere indfødte Excel-filer, effektivt gør CSV konvertering som en del af importen. Den her beskrevne teknik er egnet til periodiske dataoverførsler; hvis du jævnligt kommer til at importere data i MySQL, ved hjælp af et script til at automatisere det er værd at din tid.

relaterede artikler