Sådan Hang Vinyl Udskiftning Windows Yourself

June 18

Sådan Hang Vinyl Udskiftning Windows Yourself


Udskiftning dine gamle, enkelt rude træ eller aluminium ramme vinduer er et hjem forbedring projekt, der vil gøre dit hus mere stille og mere energieffektive. Og du kan spare en masse penge ved at tackle selv dette job. Ændring ud og opdatere dine vinduer indebærer først fjerne den gamle vindue fra hjemmet. De udsatte vinduesåbninger skal derefter undersøges og, om nødvendigt, repareret. Endelig udskiftning vinduer er sat i de vinduesåbninger. Med et par værktøjer og mellemliggende byggeri færdigheder, kan du nyde den skønhed og besparelser, der kommer med nye, dobbelt-rude vinyl vinduer.

Instruktioner

Fjernelse af gamle Windows

1 Træk vinduet trim væk fra vinduesrammen. Brug en brækjern til at løfte vinduet trim, og fjerne den fra huset. Pas på ikke at beskadige vinduet trim, som du kan genanvende det til huset efter installation af nye vinduer.

2 Skær væk enhver fugemasse eller kalfatring fra hele vinduet kant. Brug en hobbykniv og en metal maling skraber til at skære og fjerne kalfatring.

3 Løft og fjern søm eller skruer, der holder gamle vinduesrammen på plads. Tilbage skruer ud af den træramme med en ledningsfri boremaskine monteret med en skruetrækker bit. Brug en flad skruetrækker til at løfte søm hoveder, og derefter lirke dem fri med en klo hammer eller brækjern.

4 Træk de gamle vinduer fra vinduet åbning. Kassér de gamle vinduer.

Installation af udskiftning af vinduer

5 Inspicere træ vinduesrammen indenfor vinduets åbning. Fjern eventuelle løse søm eller skruer, og skrabe væk enhver resterende fugemasse eller kalfatring. Fjern og udskift eventuelle rådnet eller beskadigede træ.

6 Placer din udskiftning vindue inde i vinduesrammen. Mellemlæg vinduet på plads med træ shims. Kontrollér niveauet. Tack shims på plads, og fjern udskiftning vinduet. Sæt den til side.

7 Påfør en generøs perle af polyurethan kalfatring til de udvendige kanter af træ vinduesrammen.

8 Placer udskiftning vinduet i caulked ramme. Tryk på vinduets søm fin ind kalfatring at fremstille en vand-resistent forsegling.

9 Fastgør vinduet med enten skruer eller søm. Se vinduet producentens anbefalinger om den rette størrelse og type befæstelse til brug på de vinduer, du installerer.

10 Spænd trim omkring vinduesrammen. Mal trim, hvis det er nødvendigt, og forsegle omkring kanterne af trim med polyurethan fugemasse.

TIPS

  • Hvis de gamle vinduer, du fjernede stadig er i rimelig stand, overveje at donere dem til en nonprofit organisation, der genbruger gamle byggematerialer.
  • Du kan være i stand til at installere mindre udskiftning af vinduer selv, men hvis udskiftning af vinduer, du har valgt er store, så sørg for at spørge nogen til at hjælpe dig med at placere dem.
  • Brug handsker og beskyttelsesbriller, når der arbejdes med ruder.

relaterede artikler