Sådan oprettes et tapet fra en familie foto

August 20

Der er mange måder, du kan fejre din familie på daglig basis uden at sætte et billede i en ramme. Fremskridt i fotoredigering software og grafik tillader den gennemsnitlige computerbruger at bevare skattede minder i byte. Du kan nyde familiens erindringer på din computer ved at oprette tapet fra en familie foto.

Instruktioner

1 Søg efter en klar kopi af en familie foto, før du opretter desktop tapet. Din fotoredigering software kan kun afklare et billede til et vist punkt, og et billede med god belysning gør det muligt at tage flere kunstneriske friheder.

2 Installer scanneren for at skabe tapet fra et foto familie taget med en konventionel kamera. Du bør køre flere test fotos gennem scanneren til at vurdere tilslutningsmuligheder og problemer med visuel transfer forårsaget af en langsom computer.

3 Vælg din billedopløsning klogt, som du opretter desktop baggrunde ud af et foto. Større billede opløsning betyder en klarere og større billede, men kræver også mere plads på din harddisk. Du skal bruge en moderat størrelse opløsning, medmindre du ønsker at bruge billedet til andre projekter.

4 Rediger størrelsen af ​​din familie foto, hvis du planlægger at bruge en utraditionel tapet type på din computer. Nogle computerbrugere anvender flere kopier af det samme billede på deres skriveborde i stedet for et enkelt billede til at diversificere deres desktop design. Du kan gemme flere redigeringer af det samme foto til sort.

5 Hævde din kreativitet gennem din udgivelse software som du designe desktop baggrunde. Din familie fotos kan beskæres for at mindske foto baggrunde, fokusere på et bestemt familiemedlem og have lidt sjov med familie minder.

6 Drej flere fotos til et tapet diasshow ved hjælp af premium software. Den nuværende generation af computere giver brugerne mulighed for at udvikle fotodiasshow for pauseskærme. Du kan være i stand til at finde gratis diasshow software online, men det er klogt at investere i design pakker skabt af industriens ledere.

7 Få adgang til fotos fra et familiemedlem hjemmeside for at finde en kilde til potentielle desktop baggrunde. Du kan højreklikke på web billeder og klik på "Sæt som baggrund" for at forenkle din søgning efter nye tapet.

TIPS

  • Separate familiebilleder bruger smarte filnavne for at holde potentielle baggrund filer let at finde. Du kan bruge ord skrivebordet, baggrund eller forkortelsen BF foran dit filnavn. En separat mappe på et let tilgængeligt sted som din "C" drev eller desktop hjælper med at organisere kandidater til baggrund på skrivebordet.

relaterede artikler