Sådan Link Sheets hjælp af Visual Basic i Excel

August 22

Sådan Link Sheets hjælp af Visual Basic i Excel


Excel Visual Basic for Applications (VBA) er indbygget i Excel, som giver dig mulighed for at foretage tilpasninger til grundlæggende regneark til at passe din virksomhed og personlige situationer. For eksempel kan du have et regneark, der har månedlige budget data, og et separat regneark, der har årlige budget data. I stedet for flip-floppe mellem ét regneark og en anden, overførsel af data, kan du fortælle Excel til at hente data for dig, og bruge disse data i det andet ark. Processen med at bruge data fra ét regneark i beregninger på et andet ark kaldes "sammenkædning".

Instruktioner

1 Tryk på "Alt" og "F11" på samme tid for at åbne Visual Basic Editor fra din Excel-regneark.

2 Klik på "Indsæt> Modul" for at åbne en tom kode vindue.

3 Indsæt følgende kode (op til "End Sub") ind i tomt vindue:

Sub getValue ()

Range("A1").Value = "=[workbook_name.xls]Sheet1!B1"

End Sub

Denne kode henter værdien af ​​A1 fra arket Ark1 i projektmappen workbook_name.xls, placerer denne værdi i celle A1 på den aktuelt aktive ark.

4 Tryk på "F5" for at få vist dialogboksen Makroer. Den makronavn skulle allerede være udfyldt som "getValue."

5 Klik på "Kør" for at udføre VBA-kode forbinder de to projektmapper sammen. Du skulle nu se værdien fra A1 i workbook_name.xls i celle A1 i din aktuelt åbne regneark.

TIPS

  • Du kan bruge samme kode til at linke to ark i samme projektmappe sammen ved blot at fjerne de firkantede parenteser fra koden. For eksempel "= [workbook_name.xls] Ark1! B1" ville blive "= Ark1! B1".

relaterede artikler