Hvordan bruger jeg Sandisk Micro 1,0 GB?

June 17

Hvordan bruger jeg Sandisk Micro 1,0 GB?


Sansa Sandisk gør Micro 1.0 GB lagringsenheder i begge Secure Digital (SD) kort og flashdrev formater. Processen med at bruge Sandisk Micro 1.0 GB SD-kort og Sandisk Cruzer Micro 1.0 GB flashdrev er dybest set den samme. Begge formater giver dig mulighed for at lagre musik, billede og andre filtyper og overføre dem fra din computer til en anden computer eller bærbar elektronisk enhed.

Instruktioner

Sådan bruges en Sandisk Micro 1,0 GB hukommelseskort

1 Sæt Sandisk Micro 1.0 GB SD-kort i SD-adapter, som normalt følger med kortet, men kan købes separat. Sæt den i computerens SD-kortlæser.

2 Klik på "Start" (eller "Windows" -logoet i Vista og Windows 7) og klik på "Denne computer". Dobbeltklik på den mappe, der indeholder de filer, du vil kopiere til din Sandisk Micro-kort.

3 Klik på pilen ved siden af ​​"Computer" i venstre sidebar, klik derefter på pilen ved siden af ​​din Sandisk Micro-kort for at få vist mapperne.

4 Klik og træk musemarkøren over de filer og / eller mapper, som du ønsker at kopiere på kortet. Venstre-klik på de markerede filer og trække dem ind i den relevante mappe i Sandisk Micro mapper i indholdsoversigten. For eksempel trække billedfiler eller mapper til "My Pictures" mappe på din Sandisk Micro-kort.

5 Klik på "Sikker fjernelse af hardware" ikonet på proceslinjen, når overførslen er færdig. Vælg din Sandisk Micro 1,0 GB SD-kort. Skub SD kort adapter fra computerens kortlæser, når processen er færdig. Fjern Sandisk Micro-kort fra adapteren, og sæt den ind i din bærbare enhed.

Sådan bruges en Sandisk Micro 1.0 GB Flash Drive

6 Sæt Sandisk Cruzer Micro 1.0 GB flash-drev i en ledig USB-port på computeren.

7 Klik på "Start" (eller "Windows" -logoet i Vista og Windows 7) og klik på "Denne computer". Dobbeltklik på den mappe, der indeholder de filer, du vil kopiere til din Sandisk Cruzer Micro 1.0 GB flash-drev.

8 Klik på pilen ved siden af ​​"Computer" i venstre sidebar, klik derefter på pilen ved siden af ​​din Sandisk Micro for at få vist mapperne.

9 Klik og træk musemarkøren over de filer og / eller mapper, som du ønsker at kopiere på Sandisk flash-drev. Venstre-klik på de markerede filer og trække dem ind i den relevante mappe på Sandisk Micro i indholdsoversigten. For eksempel trække billedfiler eller mapper til "My Pictures" mappe på din Sandisk Micro-drev.

10 Klik på "Sikker fjernelse af hardware" ikonet på proceslinjen, og vælg din Sandisk Cruzer Micro 1.0 GB flash drive.Remove Sandisk Micro fra din USB-porten, når processen er færdig. Det er nu klar til brug på enhver pc eller laptop med en ledig USB-port.


relaterede artikler