Sådan Bind data i samme Gridview

March 3

Den GridView element giver Microsoft .NET programmører til at oprette lister af data, der er i en tabel-lignende element. Når en webside belastninger, der indeholder en GridView, er data indlæses automatisk. Du kan ændre dataene i GridView at vise et andet sæt af oplysninger. Ændring af data kræver den "DataSource" ejendom, som "binder" et nyt sæt data til GridView.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "Microsoft .NET Framework" og derefter klikke på "Visual Studio" for at åbne kildekoden editor.

2 Klik på "Åbn" knap på værktøjslinjen. Dobbeltklik på Visual Studio-projektet fil, der indeholder GridView, du vil redigere. Efter projektets belastninger, dobbeltklikke på kode fil, der indeholder GridView.

3 Søge i databasen for de nye data. Følgende kode viser, hvordan du henter nye data fra en database:

adapter = ny SqlDataAdapter ( "select * fra kunder", "Integrated Security = SSPI; Persist Security Info = False; Initial Catalog = Northwind; Data Source = localhost");

SqlCommandBuilder cmd = ny SqlCommandBuilder (adapter);

Den første kommando forespørger en kunde tabel for en liste over kunder, mens den anden meddelelse udfører forespørgslen og gemmer det i en kommando variabel.

4 Opret data tabel, der indeholder de oplysninger, du ønsker at binde til GridView:

DataTable DataTable = ny DataTable ();

adapter.Fill(datatable);

Ovenstående kode opretter en datatabel og fylder oplysninger, der tidligere forespurgt i data adapter.

5 Bind de nye oplysninger til GridView ved hjælp af følgende kode:

gridview.DataSource = DataTable;


relaterede artikler