Hvordan laver man en Elektromagnet Med Nail og Wire

January 5

Hvordan laver man en Elektromagnet Med Nail og Wire


Der er to grundlæggende typer af magneter: permanente magneter og midlertidige magneter undertiden benævnt elektromagneter. Som deres navn antyder permanente magneter opretholde deres magnetisme permanent mens midlertidig eller elektromagneter er skabt ved at lede en elektrisk strøm gennem et stykke jern i et cirkulært mønster. Den midlertidige magnet mister sine magnetiske egenskaber hurtigt efter strømmen af ​​elektrisk strøm er afbrudt. Du kan lave en simpel elektromagnet med intet mere end en jern søm, en længde på wire, et par wire Nippers og et batteri. Det er let at gøre og kan være en masse sjov. Læs videre for at lære at lave en elektromagnet med et søm og en ledning.

Instruktioner

1 Nip isoleringen 1 tomme fra hver ende af kobbertråden med wiren Nippers. Strip væk isoleringen fra enderne forlader en "inchof nøgne wire. Kassér den gamle isolering.

2 Tag fat neglen med en hånd. Vikle isoleret kobbertråd omkring neglen uden overlapning begyndelsen 1/2 tomme fra den ene ende af sømmet og arbejder din vej til inden for 1/2 tomme af den anden ende. Efterlad 6 til 12 inches af tråd vikles i hver ende af sømmet.

3 Sæt den ene ende af ledningen til den positive terminal på batteriet. Fastgør den anden ende af ledningen til den negative terminal på batteriet. Så snart begge ender af tråden er fastgjort til batteriet din magneten skal begynde at arbejde.

4 Test din magnet køb placere et andet jern genstand, såsom en papirclips, pin eller en anden søm i nærhed til wire indpakket søm. Hvis din magnet fungerer korrekt den magnetiseret søm vil tiltrække den anden stykke jern til sig selv.

TIPS

  • Altid wrap wiren alle i én retning. Retningen af ​​den elektriske strøm bestemmer magnetfeltet det skaber. Hvis wiren indpakning jern søm bevæger sig i to forskellige retninger de magnetiske felter skabt vil ophæve hinanden og reducere styrken af ​​din magnet.
  • Frakobling ene ende af tråden vil eliminere magnetfeltet og neglen vil ikke længere være en magnet.
  • Elektricitet passerer gennem ledningen genererer varme og kunne skabe en potentiel brænde fare.
  • Brug aldrig husstand stikkontakter til at skabe en magnet. Styrken af ​​strømmen er for høj og kan resultere i en alvorlig chok.

relaterede artikler