Sådan må Anslået P / Ls i QuickBooks

December 25

Sådan må Anslået P / Ls i QuickBooks


Når du ikke har brug for en komplet virksomhedernes regnskabssystem, QuickBooks fungerer godt for at opfylde behovene hos de fleste hobbyfolk og små virksomheder. Du kan endda bruge det til ikke-business-relaterede formål til opgørelse dine husholdningsartikler, kortlægge din antikke samling nettoformue eller bestyrer din families indtægter og omkostninger. Sporing din fortjeneste og tab prognose med QuickBooks kan hjælpe dig med at administrere alle dine kredit, investerings- og bankkonti i en omfattende program. Kom skat tid, måske softwaren endda hjælpe dig med at reducere din skat på grund af den avancerede journalføring funktionalitet.

Instruktioner

1 Vælg "Rapporter" i menulinjen, og vælg derefter "Company & Financial."
På undermenuen, vælg resultatopgørelsen rapport passer bedst til din umiddelbare behov.

For eksempel kan du vælge "Profit & Loss Detail" for at se, detaljerede lister over transaktioner for hver indkomst og udgiftskonto. Alternativt kan du vælge "Profit & Loss Summary" rapport for at se kun de samlede tal for hver konto.

2 Klik på menuen "Selskabet", vælg "Planlægning og budgettering" og klik på "Set Up prognose."

3 Klik på indstillingen "Opret ny prognose", og indtaste den aktuelle regnskabsår til din prognose. Klik på "Næste".

4 Vælg "Ingen yderligere kriterier" og klik på "Næste".

5 Vælg "Opret Prognose Fra tidligere års faktiske data" og klik på "Finish".

6 Klik på en af ​​de tilgængelige indtægter eller omkostninger rækker. Skift værdierne efter behov for at tage højde for ændringer i løn, leveomkostninger og andre indtægter og omkostninger. For eksempel ved at klikke "OLT" kolonne, der svarer til din løn, og indtaste i det nye samlede i "Løn" række. Klik på "Kopier Across" knappen for at kopiere værdien tværs af alle de måneder, hvis værdi ikke ændres fra måned til måned.

7 Klik på "OK", når du er færdig med at oprette din prognose.

TIPS

  • Oplysningerne i denne artikel refererer til QuickBooks Premier og Enterprise 2013. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter.