Betydningen af ​​HTML

April 25

Betydningen af ​​HTML


Hypertext Markup Language (HTML) er til internettet, hvad bevægelige type var til tidlig trykpresser. Moveable typen tilladt printere kontrol over skriftstørrelse og skrifttype af deres publikationer. HTML giver webdesignere kontrol over størrelse, farve, skrifttype og placering af tekst og grafik på deres sider ved brug af særlige instruktioner benævnt tags. Set med kompatibel browser-software, tags tillade en side, der skal ses på enhver computer, uanset operativsystemet, i samme format designeren hensigten.

HTML Historie

HTML blev udviklet af Tim Berners-Lee på CERN i 1990'erne og kodificeret i HTML 2.0-standarden i november 1995 af Internet Engineering Task Force, mens HTML 3.0 specifikationen var stadig under udvikling. World Wide Web Consortium (W3C) overtog administrationen af ​​udvikling og standarder i 1996 og udgav HTML 3.2 standarden i 1997. Teknologiske fremskridt og en stigning i antallet og typer af enheder, der bruges til at få adgang til internettet fortsætter med at køre en hurtig udvikling af HTML standarder. Den nuværende HTML 4.01 (1999), der opdaterede støtte til indlejrede objekter, borde og tilgængelighed for handicappede skyldes erstattes af HTML 5, der tilbyder mere støtte til mobile enheder, så snart kommentarerne er blevet revideret.

Standardisering

Tilgængeligheden af ​​en ensartet, standardiseret sprog til sidelayout og udvikling muliggør browser-udviklere, side designere og content management systemer programmører til at designe værktøjer, der arbejder konsekvent i internettets tempofyldt miljø. Vel vidende, at de grundlæggende byggesten i HTML som en <p> tag altid vil producere et afsnit og et <h1> tag altid producerer en header giver udviklere et solidt fundament for at skabe mere avancerede web-værktøjer.

Det handler HTML

Udvikling værktøjer som KompoZer, NVU, Dreamweaver og FrontPage skjule det meste af kompleksiteten af ​​HTML-kode bag visuelle redaktører, der giver designere til at direkte manipulere billeder og tekst i hvad-du-ser-er-hvad-du-get (WYSIWYG) mode. Disse og andre stadig generere HTML-kode til at levere sider på tværs af internettet. Kompleksiteten og betydningen af ​​HTML-kildekoden for en webside kan ses ved at klikke på "View" i browserens hovedmenu og derefter klikke på "Page Source". Den resulterende side giver dig en kildekode notering for siden din browser i øjeblikket peget på.

HTML5

Den næste generation af HTML er dømt til at omfatte tags at tillade direkte indsættelse af video og lydklip. I øjeblikket, for at vise et videoklip på en hjemmeside en tredjeparts plug-in skal indgå i sidens kode og indlæst separat på brugerens computer. Sker dette ikke, skal videoen afspilles, og streames direkte fra serveren. Det samme gælder lydklip. Ulempen ved første instans er, at det kræver, at brugerne downloade en særskilt ansøgning til at modtage oplysninger fra dit websted. Ulempen ved den anden er øget båndbredde og tilhørende omkostninger ved at levere video eller lyd streams fra en web-vært.


relaterede artikler