Hvor ofte skal du re-liste på Craigslist?

July 3

Hvor ofte skal du re-liste på Craigslist?


Selvom der ikke er nogen hemmelig formel til at få dine dele solgt på Craiglist, et par strategier hjælper med at holde dine fortegnelser i toppen, når dine købere er mest tilbøjelige til at se dem. Craigslist håndterer gratis stillinger og betalt dem forskelligt, så følger reglerne for din annoncetype, når han fornyer dine annoncer.

Gratis annoncer

Craigslist giver dig mulighed for at forny en gratis annonce hver 48 timer. Dette bump din registrerede enhed til toppen af ​​siden, hver gang du fornyer, så det kommer højere op i søgeresultaterne. For at holde din annonce så synlige som muligt, genåbne den så ofte du kan. Dette er en bedre løsning end at forsøge at oprette kopier annoncer, hvor du har den samme annonce, du sender på forskellige tidspunkter, så du kan forny dem på forskellige tidspunkter; Craigslist tillader ikke dublerede annoncer, og systemet vil sandsynligvis afvise din andet indlæg. Hvis begge slippe igennem, brugere kan flag begge annoncer for sletning, der kræver dig til at starte udstationering fra bunden. Du kan repost den samme annonce i 45 dage, i de fleste tilfælde.

Betalte annoncer

Betalt annoncer arbejde lidt anderledes end gratis annoncer. Afhængigt af den type annonce du betaler for, kan du have syv eller 30 dage, før du kan forny. For eksempel, udstationering betalte terapeutiske tjenester er en syv-dages registrerede enhed, mens betalte jobannoncer udløber efter 30 dage. Du kan ikke forny eller bump op din annonce, før din registrerede enhed udløber. Derefter skal du betale gebyret igen for at støde det til toppen. Ny notering annoncen kan få dig mere trafik i de første par dage, så forny den så hurtigt som muligt at få interesse flyder igen.

Timing med trafik

I stedet for at dele din annonce, når du har varen klar til at sælge, tidspunktet for det første udstationering eller en fornyelse med tiden, at annoncer synes at få mest trafik. Weekender er den travleste på Craigslist, især fredag ​​og lørdag, i henhold til All You hjemmeside. Prøv at få dine indlæg til toppen af ​​listerne i disse tider. For eksempel, hvis du sender på onsdag, er det tid for dig at forny din registrerede enhed fredag ​​og bump det højere for den øgede weekend trafikken. Hvis du allerede lagt ud på en tirsdag, ikke travlt med at forny det på torsdag; stedet, vente til fredag ​​eftermiddag til at give det en bule.

Tid på dagen

Tidspunkt på dagen kan påvirke succes for din annonce. Weekend morgen få mere trafik end eftermiddage, med undtagelse af fredag, når eftermiddagen er toppens søgetiden. Planlægge for dette ved at timing din oprindelige indlæg strategisk. Hvis du ønsker at sende på onsdag, for eksempel vente til eftermiddag, så du kan forny fredag ​​eftermiddag for peak trafik. Hvis du skrive tidligt onsdag, hold ud på fornyelse indtil fredag ​​eftermiddag snarere end at få det i så snart dine 48 timer udløber.