Sådan Erstat Windows System lydfiler

July 3

Indstilling af dine egne lyde er en meget flot funktion i Windows. Du kan ændre alle af systemet lyder ved at vælge forskellige foruddefinerede lyde eller bruger brugerdefinerede lydfiler fra din computer. Komplet tilpasning er en af ​​de ting, der gør at spille rundt med din computer sjov.

Instruktioner

Sådan Erstat Windows System lydfiler

1 Gå til dit kontrolpanel. Du kan få adgang til kontrolpanelet ved at indtaste menuen Start i Windows og klikke på "Control Panel" i venstre rude.

2 Klik på "Hardware og lyd", som er det fjerde afsnit fra toppen i vinduet på kontrolpanelet. I Windows XP, skal du sørge for du er i Klassisk visning (hvis du ikke er, skal du trykke på knappen "Skift til klassisk visning" i venstre rude), og klik derefter på "Lyde og lydenheder".

3 Klik på "Skift System Sounds", i tredje afsnit fra toppen. I Windows XP skal du åbne fanen "Lyde". Du kan nu erstatte eller fjerne systemet lyde ved at vælge dem fra rullelisten og trykke på "Gennemse" eller ved at vælge en anden lyd (eller ingen lyd) fra drop-down listen. Bemærk, at hvis du ønsker at bruge en brugerdefineret lyd fra computeren din lyd skal være i ".wav" format. Hvis du ikke allerede har en audio konverter installeret på din computer, kan du konvertere dine lydfiler til ".wav" format ved at downloade en gratis audio konverter (se ressource).

4 Tryk "Anvend" og derefter "OK" efter at gøre dine ændringer for at gemme og afslutte.


relaterede artikler