Hvordan til Photoshop en invitation

June 14

Udelader plads på folks kalendere kan være en vanskelig virksomhed, med aftaler, familie tid, særlige lejligheder og arbejde fylder op mange vågne timer. At fange både dine inviterede opmærksomhed og deres tid, gør en brugerdefineret invitation i Photoshop, der vil skille sig ud i postkassen eller indbakken. Brug af Adobe Photoshop grafiske software funktioner, designe en invitation, der passer til næsten enhver lejlighed, tema og gæstelisten.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop. Klik på menuen "Filer". Klik på "Ny". Skriv navn invitationen fil ind i feltet "Navn", såsom "Invitation" eller "Party". Skriv invitationen dimensioner ind i "Width" og "Højde" kasser, såsom "4" og "6" hhv. Vælg "inches" fra hver dimension drop-down menuen. Klik på "OK" knappen.

2 Klik på "Type" værktøj, som er symboliseret ved et "T" i midten af ​​"Funktioner" paletten. Vælg invitationen skrifttype, farve og størrelse fra værktøjslinien øverst af arbejdsområdet. Klik markøren til invitationen kassen.

3 Skriv invitationen oplysninger, såsom navn eller tema for den part, placering, dato og tidspunkt, hvor og hvordan man kan RSVP og hvad at bringe.

4 Dobbeltklik på den øverste venstre kvadrat af "Color Picker" nederst på "Funktioner" rude. Vælg en maling farve i modsætning til - ikke det samme som - farven bruges til teksten i invitationen. Klik på "OK".

5 Klikke på "Brush" ikonet, midt "Funktioner" paletten. Træk ned "Brush" hoved menu, sekunder fra venstre på værktøjslinjen i toppen af ​​arbejdsområdet. Vælg en af ​​de "spray" hoved børster. Klik og træk markøren rundt på grænsen af ​​opfordringen til at danne en spray-maling / retoucheret udseende. Skift maling farver, hvis det ønskes, og holde klikke for en multi-farvet look.

6 Klik på "Paint Bucket" værktøj på "Funktioner" rude. Træk ned menuen på værktøjslinjen, også den anden mulighed fra venstre, og vælg "Mønster". Klik ind i mønsteret boksen og vælge en baggrund mønster for invitationen. Skub "Opacity" bar ned til "25%", så mønsteret ikke overhale teksten.

7 Klik markøren, som nu ligner "Paint Bucket", hvor som helst i det hvide rum i invitationen boksen, som derefter fyldes med baggrunden design bag teksten og illustrationer.

8 Klik på menuen "Filer". Klik på "Gem som". Vælg et sted at gemme invitationen på computeren, og klik på knappen "Gem".

TIPS

  • For at udføre disse former for ændringer på en eksisterende invitation, og til at bruge det varemærkebeskyttede navn Photoshop i sin verbum format som "til Photoshop noget," i stedet for at klikke på "Ny" fra menuen "Filer", klik på "Åbn". Gå til invitationen og åbne den, så tilføje funktioner som ønsket.

relaterede artikler