Sådan får spyware Off af min computer gratis

September 17

Sådan får spyware Off af min computer gratis


Spyware er den fælles betegnelse bruges til at beskrive software programmer, der installerer sig selv på din computer uden din tilladelse med henblik på at generere reklamer, indsamle personlige oplysninger eller ændre dine systemindstillinger. Heldigvis Windows Vista og 7 operativsystemer kommer præinstalleret med en gratis anti-spyware program, der er i stand til at forebygge, opdage og automatisk fjerner de nyeste spyware trusler.

Instruktioner

1 Klik på "Start", "Alle programmer" og "Windows Defender". Windows Defender åbnes.

2 Klik på "Funktioner" og "Indstillinger".

3 Markér afkrydsningsfeltet ud for "Kontroller for opdaterede definitioner før scanning", og derefter klikke på "Gem". Dette vil sikre, at Windows Defender inden du scanner din computer for spyware, er udstyret til at opdage og fjerne de nyeste spyware trusler.

4 Klik på pil ned ud for "Scan" og vælg enten "Fuld scanning" eller "Hurtig scanning". Den fulde scanning vil skanne hele din computer for spyware, mens hurtig scanning, selvom det tager mindre tid, vil kun scanne de områder, hvor spyware er mest sandsynligt at finde. Når Windows Defender registrerer et spyware-program, fjerner den automatisk programmet.

TIPS

  • Som et alternativ til at køre Windows Defender, flere gratis anti-spyware-programmer er tilgængelige online.
  • Adskillige rogue anti-spyware-programmer findes, og vil forårsage betydelig skade på din computer, hvis hentet. Kend fakta om dit valg af anti-spyware-software, før du bruger den.

relaterede artikler