Hvordan til at defragmentere Brug PerfectDisk

July 17

Fragmenteringen på en harddisk opstår, når din harddisk bryder op filer i flere dele, hvilket medfører en længere adgang tid til indlæsning programmer. PerfectDisk 11, ved Raxco, er en defragmentering værktøj designet til at fremskynde dine harddiske, flash-drev eller andre opbevaring drev til din computer. Dette opnås ved at analysere drevet, afsløre eventuelle fejl i brugen af ​​harddiskplads og optimere rummet lade din harddisk hurtigere adgang til dine filer. Når du har downloadet og installeret programmet, kan du begynde at bruge softwaren til at defragmentere og rense dine drev.

Instruktioner

1 Klik på "Defragmentering" fanen. Klik på det drev, du ønsker at defragmentere --- for mange brugere, vil dette være C: \ drev.

2 Klik på "Analyze" i øverste venstre hjørne af vinduet. Du skal analysere drevet før defragmenteringen kan forekomme.

3 Vælg en defragmentering indstilling fra drop-down menuen ved siden af ​​knappen "Analyser", når analyserende har indgået. Klik på det drev, du ønsker at defragmentere.

4 Klik på den grønne knap "Start" ved siden af ​​knappen "Analyser" og drop-down menuen. PerfectDisk 11 begynder defragmentering processen. Det er en automatisk proces, der kan tage op til et par timer, afhængigt af størrelsen på din harddisk. Når du er færdig, skal du genstarte computeren.


relaterede artikler