Hvordan vil køre en NRG fil

August 15

Mange program og andre store downloads kommer i form af CD billedfiler, såsom NRG-filer. En NRG fil er en cd billedfil indkodet i .nrg format, der bruges af Nero Burning ROM software. Men på trods af den proprietære karakter af dette filformat, mange gratis programmer er til rådighed, der kan læse og køre disse filer uden at tvinge dig til at brænde billedet til en fysisk disk.

Instruktioner

Alkohol 52%

1 Download og installer Alcohol 52% (gratis, se Resources afsnit). For Alcohol 52%, første gang du kører programmet, vil skabe et virtuelt cd-rom-drev, som du derefter kan bruge til at montere CD billedfiler (dette har samme virkning, som hvis du havde brændt billedfilen på en cd, derefter indsat cd'en i computerens fysiske cd-drev).

2 Tilsæt .nrg filen til softwaren. For at gøre dette, enten udnytte den automatiske Image Finder knappen på venstre side af skærmen eller trække filen til hovedvinduet i programmet.

3 Monter fil på virtuelle drev. For Alcohol 52%, opnå dette ved blot at trække den .nrg filen på hovedskærmen på den virtuelle cd-drev, du oprettede, da du første gang kørte programmet (synlig på den nederste halvdel af hovedskærmen. Denne effektivt "kører" NRG fil som hvis du havde indsat cd'en i din computer, enhver auto-play-funktionalitet bør omgående.

SoftDisc

4 Hent og installer SoftDisc (gratis prøveversion, se Resources afsnit).

5 Start programmet. Kig efter en bred hvid panel med en "Virtual CD / DVD-drev." Klik på Virtual CD / DVD-drev for at fremhæve det, og derefter vælge "Drive"> "Mount Image File" fra drop-down menuen øverst på programmet.

6 Gå til den .nrg fil, du ønsker at køre, og derefter klikke på "Åbn". Dette kører .nrg filen på samme måde, som hvis du havde placeret en fysisk cd i drevet.

PowerISO

7 Download, installere og starte PowerISO (gratis, se Resources afsnit). Du mange har til at genstarte computeren for at fuldføre installationen.

8 Klik på knappen "Mount", vælg derefter "Mount billede til Drive [G:]" (drevet kan udpeges af et andet bogstav afhængig af computerens konfiguration).

9 Gå til den .nrg fil, du ønsker at åbne, klik derefter på knappen "Åbn" nederst til højre i browservindue. Dette vil køre .nrg fil som hvis du havde indsat en fysisk cd i det optiske drev.


relaterede artikler