Sådan oprettes en konto & Log ind "Bakugan Dimensioner"

March 29

"Bakugan Dimensioner" er et gratis massive multiplayer online rollespil spil, der gik i luften i 2010. Det er baseret på den japanske-canadiske anime-serien "Bakugan Battle Brawlers", hvor børn sender deres Bakugan, skabninger trænet til at kæmpe, i kamp. Spillere, der tilmelder sig til "Bakugan Dimensions" kan gøre kampen mod andre spillere over hele verden samt købe ny Bakugan. Tilmelding til "Bakugan Dimensioner" er relativt ligetil, selv om brugere under 14 år får brug for hjælp fra en forælder eller værge.

Instruktioner

Over 13-år gammel

1 Klik på "Register for spillet" øverst i "Bakugan Dimensioner" hjemmeside.

2 Vælg din alder fra "Enter Your Age" dropdown menuen og derefter klikke på "Fortsæt".

3 Indtast dit fornavn, efternavn, køn, land og e-mail-adresse i de relevante felter på "Opret konto". Vælg et brugernavn og adgangskode til webstedet, skal du indtaste disse i de "Brugernavn" og "Password" kasser derefter klikke på "Fortsæt".

4 Læs "User-aftalen", der vises. Klik på boksen til venstre for "Jeg accepterer Vilkår for brug og Privacy Policy skitseret ovenfor" og derefter klikke på "Fortsæt". En aktivering email vil snarest blive vist i den email-konto, du brugte til at tilmelde dig. Åbn denne e-mail og klik på "Aktiver din konto" linket.

5 Klik på "Log ind" på den side, der indlæses. Indtast dit brugernavn og adgangskode i de relevante felter i øverst til højre på siden. Klik på "Log ind på dette spil" knappen. Du er nu registreret og logget ind for at "Bakugan Dimensioner."

Under 14-år gammel

6 Klik på "Register for spillet" øverst i "Bakugan Dimensioner" hjemmeside.

7 Vælg din alder fra "Enter Your Age" dropdown menuen og derefter klikke på "Fortsæt".

8 Indtast dit fornavn, efternavn, køn og land i de respektive bokse på "Opret konto". Indtast e-mail-adressen på en forælder eller værge ind i feltet "Parent e-mail". Vælg et brugernavn og adgangskode til webstedet, skal du indtaste disse i de "Brugernavn" og "Password" kasser derefter klikke på "Fortsæt".

9 Spørg dine forældre eller værge til at tjekke hendes e-mail-konto for en aktivering email. Få hende til at klikke på "Aktiver din konto" linket i e-mailen derefter indtaste hendes fødselsdato, navn, brugernavn og password i "Opret Parent konto" side, der indlæses. Har dine forældre læse "Bruger-aftalen", der indlæses derefter klikke på boksen til venstre for "Jeg accepterer Vilkår for brug og Privacy Policy ovenfor skitserede" før du klikker på "Fortsæt". Få dine forældre til at skifte "Barnets Login Status" fra "Inaktiv" til "Aktiv" på den side, der indlæses, før du klikker på "Gem ændringer".

10 Klik på "Fortsæt til Player Login." Indtast dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter på øverst til højre på skærmen, før du klikker på "Login til spillet." Du er nu registreret hos og logget ind for at "Bakugan Dimensioner."


relaterede artikler