Sådan Fix Audio Video Sync problemer

November 30

Sådan Fix Audio Video Sync problemer


Det er meget frustrerende, når du ser en video på din computer, og lyden er ude af sync. YAAI er et fantastisk program, der kan løse dette problem med lethed. YAAI viser antallet af keyframes, den gennemsnitlige bithastighed af AVI videofil samt af audio-stream og dermed kan ændre frame-rate og lydforsinkelsen.

Instruktioner

1 Gem en sikkerhedskopi af din video-fil.

2 Download gratis YAAI software ved at udpakke YAAI_2.0.2.485.zip fil. Denne software fungerer kun for AVI-filer. Hvis din video er på anden format, først konvertere det til AVI. Der er flere gratis programmer, der gør dette.

3 Start YAAI.exe. Du vil se dialogboksen "Åbn avi."

4 Vælg din AVI-fil.

5 Klik på "Sync Audio" fanen. Du vil se en video-afspiller dukker op.

6 Brug skyderen til at justere lyd forsinkelse eller rammen, indtil du er fortrolig med det. Flyt skyderen og eksperimentere, indtil du har opnået den rigtige sync. Dette kan tage et par minutter.

7 Klik på "Anvend". Din fil skal begynde at spille med de ændringer, du har foretaget. Hvis du ikke er tilfreds med output, kan du altid gå tilbage til trin 6 og lege med lyd forsinkelse.

8 Luk YAAI værktøjet. Den vil spørge: "Ønsker du at beholde ændringerne?" Klik på "Ja", hvis du er tilfreds med dit resultat.

TIPS

  • Du kan også ændre FPS (Frames per sekund) indstillinger ved at klikke på knappen FPS.
  • Gem en sikkerhedskopi af din video-fil.

relaterede artikler