Sådan Konverter FLAC til WAV på en Mac

December 20

Sådan Konverter FLAC til WAV på en Mac


Den FLAC lydformat, selv om at give en lyd i høj kvalitet, er ikke kompatibel med de fleste af audio-programmer, der kører på computere. Konvertering af en FLAC lydfil til en WAV lydformat giver større kompatibilitet med lydprogrammer, især dem, der kører på Windows-baserede computere. Du kan bruge en række programmer på Mac, som vil konvertere FLAC til WAV-format, hvoraf ingen vil have en negativ indflydelse på oprindelige FLAC lydfil.

Instruktioner

Konvertering Audio Med QuickTime Pro

1 Download QuickTime Pro program til skrivebordet på Mac (se linket i "Ressourcer"). Dobbelt-klik på programmets ikon, når den er downloadet. Følg anvisningerne for at installere programmet i Mac operativsystem.

2 Hent en gratis WAV Ud program til skrivebordet på Mac, for eksempel Flip4Mac (se linket i "Ressourcer"). Dobbelt-klik på programmets ikon, når den er downloadet. Følg anvisningerne for at installere programmet i Mac operativsystem. Genstart Mac engang gjort.

3 Dobbeltklik på QuickTime Pro programmets ikon for at starte den. Træk FLAC lydfilen på ikonet for den QuickTime Player - ikonet er i Dock til venstre eller nederst på skærmen. Vent da FLAC lydfil indlæser i QuickTime Player og vises som et vindue på skærmen.

4 Gå til "Filer" og vælg "Export" fra drop-down menuen. Navngiv WAV-fil, der er ved at ske i kolonnen "Navn" øverst i vinduet, der vises.

5 Klik på knappen "Gennemse" og navigere i det nye vindue, der vises på skrivebordet. Klik på "OK" for at lukke vinduet.

6 Vælg "Sound til WAV: fra drop-down menuen ved siden af". Export "Klik på" knappen Gem "nederst i vinduet for at lukke vinduet. Afslut QuickTime Pro, når WAV audio filen er gemt på skrivebordet.

Konverter FLAC Med FLAC til WAV konverteringsprogram

7 Hent en gratis FLAC til WAV konvertering program til skrivebordet på Mac, for eksempel Xact programmet (se linket i "Ressourcer"). Dobbelt-klik på programmets ikon, når den er downloadet. Følg anvisningerne for at installere programmet på Mac harddisk.

8 Dobbeltklik på FLAC til WAV konvertering programmets ikon for at starte den. Træk FLAC lydfilen på ikonet for den FLAC til WAV konvertering program - ikonet er i Dock til venstre eller nederst på skærmen.

9 Vent da FLAC lydfil belastninger ind i FLAC til WAV konvertering program og viser som et vindue på skærmen.

10 Gå til "Filer" og vælg "Gem som" fra drop-down menuen. Navngiv WAV-fil, der er ved at ske i kolonnen "Navn" øverst i vinduet, der vises.

11 Klik på knappen "Gennemse" og navigere i det nye vindue, der vises på skrivebordet. Klik på "OK" for at lukke vinduet.

12 Vælg "Sound til WAV: fra drop down menuen under" fanen Format ". Klik på knappen "Gem" nederst i vinduet for at lukke vinduet. Afslut FLAC til WAV konvertering programmet, når WAV audio filen er gemt på skrivebordet.

Konverter FLAC til WAV Brug Terminal

13 Hent en gratis WAV Ud program til skrivebordet på Mac, for eksempel Flip4Mac (se linket i "Ressourcer"). Dobbelt-klik på programmets ikon, når den er downloadet. Følg anvisningerne for at installere programmet i Mac operativsystem. Genstart Mac engang gjort.

14 Træk FLAC fil fra, hvor det er på harddisken til Mac skrivebord. Klik én gang på ikonet for den FLAC fil for at fremhæve dens navn. Skriv "FF" uden anførselstegn til at omdøbe FLAC filen til "FF".

15 Dobbeltklik på harddisken til at åbne sit vindue. Rul ned til 'Hjælpeprogrammer "mappe. Dobbeltklik på "Utilities" mappe for at åbne sit vindue.

16 Rul ned til "Terminal" program, der er inkluderet i Mac operativsystem. Dobbeltklik på ikonet for den Terminal program til at lancere det.

17 Indtast følgende, men uden anførselstegn, i kommandolinjen i vinduet på Terminal program, der nu er på skrivebordet: "for jeg i FF.flac; gøre en = $ {i% *.} wav.; ffmpeg -i "$ i" "$ a"; Færdig"

18 Tryk på "Return" -tasten på tastaturet.

19 Vent som Terminal program konverterer FLAC lydfilen til en WAV lydfil.

20 Skriv "Exit", men uden anførselstegn i kommandolinjen af ​​Terminal program. Tryk på "nøglen tilbage på tastaturet for at afslutte Terminal program.

TIPS

  • Brug en kopi af FLAC-filen, når du laver konverteringen til at give dig en backup skal der være et problem.
  • Stavefejl kommandoerne i Terminal program kan forårsage FLAC fil, der skal beskadiget.

relaterede artikler