Hvordan kan jeg skifte fra integrerede grafik på en Video Card?

January 12



Computerens grafikprocessor (GPU) gør det muligt at vise billeder på en LCD-skærm eller CRT skærm. Den mere kraftfuld processor, den mere komplekse de 3-D billeder din computer kan vise. Der er to typer af GPU'er: integrerede, som er loddet til bundkortet, og diskrete grafikkort, som bruger en separat kredsløb og boliger. Diskrete GPU'er er langt mere kraftfuld, og bruges til intense computerspil og HD-video. Hvis du har en stationær computer med en integreret GPU, kan du opgradere ved at installere et separat grafikkort i en af ​​bundkort s ekspansion slots.

Instruktioner

1 Luk computeren ned. Fjern alle strøm- og datakabler og placere computeren på en robust bord eller skrivebord.

2 Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne fra dækslet på højre side af computeren (skruerne er på bagsiden). Placer skruerne i en pose eller en kop til opbevaring og lægge computeren fladt på sin venstre side. Fjern dækslet.

3 Fjern skruen og dækpladen fra bagsiden af ​​sagen for PCI-E ekspansion slot, der er tættest på den centrale behandlingsenhed. Sæt grafikkortet i PCI-E slot, forsigtigt at trykke ned på ryggen højre side, så venstre, indtil den klikker på plads.

4 Find en gratis strømkabel fra computerens strømforsyning (stålet boksen øverst tilfældet). Kablets stik skal matche strømstikket på grafikkortet eller den medfølgende adapter kabel - enten seks-bens eller otte-pin. Sæt kablets stik i grafikkortet. (Nogle mindre grafikkort behøver ikke en dedikeret strømkabel.)

5 Skru kortet på plads med skruen, du fjernede i trin 3. Sæt dækslet og skru den ned. Placer din computer i sin normale stedet og erstatte strøm- og datakabler, der forbinder skærmen til en kompatibel port på grafikkortet. Tænd for computeren og log ind.

6 Indsæt driver-cd, der fulgte med grafikkortet. Følg vejledningen, der vises på skærmen for at installere driversoftware. Hvis du ikke har en driver-cd, hente de nyeste drivere fra AMD eller Nvidia web-sted, afhængigt af producenten af ​​kortet (se Resources). Med et diskret grafikkort installeret, vil pc'en automatisk deaktiverer de integrerede grafik på bundkortet.

TIPS

  • Bærbare computere har integrerede grafikprocessorer eller mobile GPU'er. Du bør ikke forsøge at opgradere GPU på en bærbar computer.
  • For at undgå en skadelig statisk elektricitet, bære en anti-statisk armbånd, når du håndterer pc-komponenter.

relaterede artikler