Gchat vs. Skype

November 7

Gchat vs. Skype


Google Chat og Skype begge giver metoder til at kommunikere over internettet via instant messaging og talekommunikation, og de begge har video-chat funktioner til brug med kompatible webcam enheder. Mens sportslige en lignende sæt grundlæggende funktioner, de to ansøgninger er forskellige i adgang gebyrer og arbejde på forskellige systemer.

Grundlæggende funktioner

Instant messaging og computer-til-computer tale- og videokommunikation er gratis på både Google Chat og Skype, så længe computeren har en aktiv internetforbindelse. Begge programmer tillader IM-chat med mere end to brugere, men kun Skype tillader multi-user samtaler. Google Chat gemmer en log over chatsamtaler på din konto e-mailadresse, og beskeder sendt mens du er offline vises i din Gmail-indbakke. Skype butikker chats lokalt og ikke har en offline leveringssystem.

telefonens funktioner

Skype tilbyder taleopkald at lande linjer og mobiltelefoner for et gebyr. Du kan vælge mellem pay-as-you-go fakturering, et månedligt abonnement eller en præmie abonnement med ekstra funktioner såsom gruppe videochat. Google Chat kan ringe telefoner i USA og Canada for gratis, og arbejder med internationale numre på en per-minut gebyr.

adgangskrav

De centrale Skype ansøgning downloads til gratis og kører på Windows, Mac og Linux, med ekstra "Klik og Call" og Microsoft Office værktøjslinjer kun tilgængelig for Windows. Nogle Panasonic og Samsung tv modeller har også Skype kommunikationsfunktioner til brug uden en computer. Google Chat kører i indholdsoversigten i Gmail hjemmeside, giver adgang fra de fleste moderne webbrowsere på en række forskellige operativsystemer. For at få adgang uden en webbrowser, den separate Google Talk giver adgang til Google Chat kontakter, men det kører kun på Windows-operativsystemer.

Mobile Apps

Skype og Google Chat begge har officielle mobile applikationer til adgang til programmets funktioner på smartphone og tablet-enheder. De fleste Android-enheder kommer med "Talk" program installeret for at få adgang til Google Chat, og programmet henter også gratis på BlackBerry og iOS enheder via Google Talk website. Skypes mobilapplikation kører på Android, iPhone, Symbian og BlackBerry-enheder. Download softwaren fra Skype hjemmeside ved at indtaste dit mobilnummer.


relaterede artikler