Sådan bruges Office 2003

April 13

Microsoft Office 2003 er en produktivitet softwarepakke består af syv desktop publishing applikationer. Office 2003 er en af ​​de mest dynamiske, multi-lag softwarepakker, at Microsoft Corporation har at tilbyde. Det er brugervenligt, hvilket giver brugere i alle aldre den fordel af omfattende offentliggørelse kapaciteter og funktioner. Brug af Microsoft Office 2003 kan komme med lethed blot ved at følge nogle få retningslinjer. Du kan få en stærk grad af færdighed med Microsoft Office 2003 i en kort periode.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Office 2003. Selvom Office 2003 ikke vil have et virkeligt ikon på din computers skrivebord skærmen, vil hver enkelt ansøgning have et ikon. (Eksempel:. Microsoft Office Word 2003, PowerPoint og Excel) Start med Microsoft Excel. Klik på "Start" -menuen. Find og dobbeltklik på en af ​​de enkelte programmets ikoner.

2 Opret et regneark i Microsoft Excel. Excel kan du oprette diagrammer for regnskab og andre formål. Du vil se en menu i toppen og et gitter vises i ansøgningen, når programmet åbnes. Klik på "A1" celle knappen i øverste venstre hjørne af skærmen for at begynde at indsætte oplysninger. Denne boks vil blive fremhævet til redigering. I data formularen øverst, skal du skrive infromation du ønsker for den pågældende boks.

3 Udvikle en professionel præsentation med Microsoft PowerPoint. Åbent Powerpoint, som også kan findes i din Start-rullemenuen. Et tomt dokument dias vises i ansøgningen. To data formularer i det tomme dokument slide vil være på standard side. Du kan klikke på de data formular til at redigere standardteksten. Ændre farven på dias ved at klikke på fanen Indsæt på toppen af ​​skærmen. Hvert ikon vil blive udpeget til komponenter, du kan indsætte, såsom farve, billeder eller endda videoer eller lyd. Hvis du vil tilføje flere dias, skal du blot klikke på fanebladet "Slide" i venstre rude af ansøgningen en select "Tilføj".

4 Opret en dynamisk og professionel tekst dokument i Microsoft Office Word. Når du åbner Microsoft Office Word, vil en standard side skabelon vises tom og klar til at skrive. Brug af menulinjen øverst ansøgningen skal du klikke på billedet ikoner rådighed til at vælge din skrifttype farve og størrelse. Der vil også være en rullemenu med skrifttypenavne. Du kan klikke på et hvilket som helst skrifttype titel for at ændre udseendet af dine ord.

5 Gem alle dine dokumenter, før du afslutter ud af enhver ansøgning. Klik på fanebladet "Filer" i toppen af ​​hver enkelt ansøgning, og vælg "Gem som" handling. Når dialogboksen åbnes, skal du skrive et navn til dokumentet i den udpegede formulardata. Klik på "Gem" indsats for at gemme den nye dokument til din computers harddisk.

TIPS

  • Opdater Microsoft Office 2003 regelmæssigt. Dette sikrer, at dine programmer er altid up-to-date og fungerer korrekt.
  • Når du indsætter poster i et dokument, skal punktet gemmes på din computers harddisk. Hvis varen ikke er gemt, vil der ikke være nogen måde at indsætte det i document.Do ikke fjerne Office 2003-programmer individuelt. Hvis du gør det, kan du forårsage komplikationer med andre programmer, fordi du kunne lide et tab af visse komponenter eller funktioner, der er nødvendige for at køre andre programmer.