Hvordan får jeg adgang en Actiontec MI424WR Router fra en computer?

February 28

Hvordan får jeg adgang en Actiontec MI424WR Router fra en computer?


Du kan ændre indstillingerne på din trådløse router, hvis din internetudbyder ændrer sine IP-adresser eller host indstillinger. Eller måske du ønsker at ændre dine præferencer eller blokere bestemte hjemmesider af brug. Adgang til en Actiontec MI424WR router fra din computer for at ændre indstillingerne. De tre forskellige typer MI424WR routere alle kommunikere med computere på samme måde.

Instruktioner

Adgang til routeren fra en computer

1 Slut den ene ende af RJ45 kablet i en af ​​de gule porte på bagsiden af ​​MI424WR router. Tilslut den anden ende til Ethernet-porten på din computer.

2 Åbn internetbrowseren på din computer. I adresselinjen skriv "http://192.168.1.1" og tryk på "Enter".

3 Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på "OK." Du har nu adgang til din router. Hvis du ikke kender dit brugernavn og din adgangskode, skal du følge trinene i afsnittet "Nulstilling af brugernavn og adgangskode."

Nulstilling af brugernavn og adgangskode

4 Find den lille reset-knappen ved siden af ​​Ethernet-porte på bagsiden af ​​MI424WR router. Brug enden af ​​en papirclips til at trykke på nulstillingsknappen og hold den i 10 sekunder.

5 Vent 15 sekunder for routeren til at genstarte. Klik på "Opdater" knappen på din browser, eller indtaste "http://192.168.1.1" i adresselinjen og tryk på "Enter".

6 Skriv "admin" i brugernavn feltet og "password" i feltet Adgangskode. Tryk på "Enter".

7 Indtast et nyt brugernavn og en adgangskode på mindst seks tegn, som du vil komme ind to gange. Klik på "OK" og log ind med dit nye brugernavn og din adgangskode.

TIPS

  • Hvis du stadig har problemer med at få adgang til din router, ringe til din internetudbyder for at få hjælp.
  • Du kan få adgang din MI424WR router via en trådløs forbindelse. Men hvis du nulstille routeren, fordi du ikke kender brugernavn og adgangskode, vil du have, at oprette forbindelse via RJ45 kabel. Nulstilling af routeren nulstiller også de trådløse indstillinger, hvilket gør det umuligt at oprette forbindelse til routeren trådløst.