Sådan Slet en Temp-fil i Windows XP

September 15

Sådan Slet en Temp-fil i Windows XP


Når du bruger visse programmer på computeren, såsom tekstbehandlingsprogrammer, er midlertidige filer oprettet på maskinen. Disse filer er kun holdt så længe som nødvendigt, og normalt slettes af computeren automatisk. Men hvis du slukke for computeren uden at fortælle det til "lukke ned" først, eller hvis der opstår et strømsvigt, disse midlertidige filer ikke bliver slettet. De forbliver på computeren, indtil manuel sletning. Ubrugte midlertidige filer tager værdifuld plads på din harddisk, så det er bedst at slette dem regelmæssigt.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og derefter klikke på "Documents and Settings".

2 Klik på den mappe til dit brugernavn. Klik på "Lokale indstillinger" og derefter klikke på "Temp" mappe.

3 Højreklik på en midlertidig fil og vælg "Slet" for at slette det. Hvis du vil slette flere filer på en gang, skal du trække musemarkøren hen over de filer, for at fremhæve dem. Højreklik et vilkårligt sted på de markerede filer og klik på "Slet".

4 Check for midlertidige filer gemt i andre steder ved at klikke på "Start" og derefter højreklikke på "Denne computer". Klik på "Explore".

5 Dobbeltklik på din "C: \" drev. Hit "F3" for at åbne en søgning. Skriv "* .tmp" (uden anførselstegn) i søgefeltet.

6 Brug drop-down menu til at vælge det drev, du vil søge. Klik på "Søg nu". Eventuelle andre midlertidige filer på din computer findes. Slet dem som tidligere instrueret.

TIPS

  • Luk computeren korrekt når det er muligt at undgå at gemme midlertidige filer på harddisken.
  • Højreklik på en fil, og klik derefter på "Egenskaber" for at kontrollere dens dato. Hvis filen var i brug i dag, skal du ikke slette den. Det kan stadig være i brug.

relaterede artikler