Sådan Detect en WiFi-kort

April 24

Sådan Detect en WiFi-kort


En Wi-Fi-kort sluttes til en bærbar computer enten via PCI Express-kort slot på siden af ​​systemet, eller gennem en af ​​USB-forbindelsen porte. Hardwaren forbinder ligesom alle andre bærbare hardware, og kræver en driver installeret. Denne driver instruerer computeren, hvordan netop at opdage og køre tilsluttet Wi-Fi-kort. Når opdaget, kan du få adgang til trådløst internet netværk, hvor du går.

Instruktioner

1 Forsyne computeren med strøm på. Sørg for, at hele systemet kører, før du forsøger at installere og opdage eventuelle Wi-Fi-kort.

2 Skub Wi-Fi-kort i PCI Express-kort slot den på siden af ​​computeren, eller sætte USB-baserede kort i en af ​​USB-portene på computeren systemet.

3 Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet på computeren, hvis den ikke allerede har registreret dit Wi-Fi-kort. Nogle computere kræver ikke yderligere oplysninger uden af ​​kortet er tilsluttet. En CD er indsat en troldmand driverinstallation vises på skærmen.

4 Accepter licensaftalen, forlader navn installation og placering som-er, vælg derefter "Install" for at installere Wi-Fi-kortets drivere. Genstart computeren, og systemet er nu i stand til at detektere det indsatte trådløse kort.


relaterede artikler