Sådan fjernes den trojanske hest Backdoor Generic 11

December 26

Trojanske heste er meget farlige programmer, der kan gøre et computersystem sin vært. En trojansk er en lusket program, som navnet antyder, på grund af den måde, det inficerer din computer system. Det vil gemme sig inden en tilsyneladende godartet program eller dokument, og bliver kun aktiv, når det program eller dokument er hentet. Trojansk hest bagdør generiske 11 er et ondsindet program, der, når de er installeret, giver kolleger trojanske heste at indtaste dit system samt at tage kontrol over din Internet browser og potentielt stjæle vigtige oplysninger. For at fjerne denne trojanske hest program, kan du bruge Microsoft Malicious Software Removal Tool, som tilbydes gratis af Microsoft.

Instruktioner

1 Log online, ved hjælp af din webbrowser, og gå til Microsoft MSRT (Microsoft Malicious Software Removal Tool) downloadcenter (gå til afsnittet for centret link downloade Resource), søge efter knappen "Kør" og klik på det. Den MSRT download-processen vil igangsætte.

2 Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere licensaftalen Microsoft, skal du vælge "Fuld scanning", og klik på knappen "Næste" for at fuldføre overførslen og starte scanningen.

3 Klik "Vis detaljerede resultater af scanningen" når "Fuld scanning" er komplet til at se virus resultater.

4 Klik på "Finish" og genstart for at fjerne den trojanske hest bagdør generisk 11 programmet fra din computer.